/i/Kız Meselesi

  1. 26.
    +1
    kızlarla iletişim kuramıyorum panpa. sosyal ol diyeceksin biliyorum, ama bunun için de bir başlangıç olmalı.
    ···
    1. 1.
      +2
      Panpa öncelikle gerçekten çok klişe gelecek biliyorum ama karşıdakinin de senden hiç bir farkı olmadığını onun da bir insan olduğunu asla kafandan çıkarma. Onların güzelliğine odaklanma onlarla insan olduğu için konuştuğunu düşün bu konuşamama problemini baya bir azaltacaktır. Mesela karşına bir sandalye al ve onu gözlemle. Evren için hiç bir şey ifade etmiyor o sandalye. Ne rengi ne kaç bacağı olduğu ne uzunluğu nasıl cart curt. O bir sandalye ve sadece orada duruyor. Hiç bir anlam ifade etmiyor. Bizler de öyle 2 kolu 2 bacağı olan öyle gezen canlılarız. Kızlarla konuşurken de böyle düşünmeyi deneyebilirsin. Cidden ilginç gelebilir veya bu ne saçmalıyor diyebilirsin ama işe yarıyor. Lisedeyken ben de kızlarla konuşamazdım. Çok ilginç gelecektir ki uzaktan akrabam bir kız vardı onunla dm den wp den konuşa konuşa konuşa kızlarla konuşma problemimi yenmiştim. Karşıdakiler ilah değil sen de onlardan ekgib değilsin. Sen harikasın panpa. Sen ne herkesten üstün ne de herkesten aşşağıdasın. Sen mükemmelsin.
      ···
    2. 2.
      +1
      sağ ol panpa. biraz daha açacak olursam konuşacak konu bulamıyorum. yani ilgi alanlarımız uyuşmuyor. onlar uyduruk rapçiler, instagram, saçma diziler gibi yüzeysel şeyler konuşuyor. iletişimde problemin bir sebebi de bu.
      ···
      1. 1.
        +3
        Anladım panpa. Öncelikle uyduruk rapçiler ve saçma diziler konuşuyorlarsa pek yanaşma derim bunlara daha iyilerini hak ediyorsun. Ha ille de konuşacam diyorsan esnek ol. Yani 3 yaşındaki çocukla 3 yaşında 50 yaşındaki adamla 50 yaşında ol. Madem bunlardan konuşuyorlar sen de araştır ve sen de onlardan konuş
        ···
   tümünü göster