/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +22
    sözlük artık stabil daha fazla kötüye gitmiyor hep aynı. Yazarlar değişmiyor çoğu gitmiyor yeni yazar da gelmiyor.
    ···
    1. 1.
      +17
      yeni yazar gelmemesi her geçen gün eski yazarların birer birer azalmasına sebep oluyor. son dönemde yaşadığım bunalım olmasa ben de senelerdir inciye girmiyor olacaktım. kabul edelim beş sene sonra (tabii hala sunucular açık olursa) bu siteye kendi topunu oynamak için iki üç arkadaş dışında kimse girmeyecek.
      ···
      1. 1.
        +11
        evet umarım bir süre daha yaşar burası hayatımdaki önemli bir boşluğu dolduruyor
        ···
      2. 2.
        +20
        bence şu anki gidişat yaşıyor dedirtmez. elin amerikalısının twitter'da başlattığı sjw furyasına biz türklerin bile katılıyor oluşunu, pozitif ayrımcılığın ne denli gerekli olduğunu, dinler ve özellikle semavi dinler hakkındaki görüşleri, ülke siyasetini konuşmak istiyorum ama üşencimi kırıp her biri için uzun uzadıya entryler girsem yine de dönüt alamayacağım çünkü eski yazarlardan kimse kalmadı. burası artık sadece zaman öldürülen, yarın geldiğinde "acaba dün ne başlığı açmıştım?" dedirten bir yer. reddit vb. sitelerde bunları hala konuşabileceğimin bilincindeyim ama üzgünüm ki geri kafalıyım ve oraları sevmiyorum. yirmi sene sonra bile arkadaşlarımla inci muhabbeti yapmak istiyorum lan çok mu? unutmuş olmasak iyidir diyorum artık yalnızca.
        ···
    2. 2.
      0
      Gibik huur 1 yıldır imcide aktifim, ama alımlar kapalı olduğu için şahsıma hesap açamıyordum. sadece yorumları entryleri okumakla kalıyordum. ama sonunda buraya adımımı attım artık imci yazaruyum evet imci yazariyum
      Artık bgy kgb aog yok benim için alayı cehenneme erdemin sahte havarileri
      ···
   tümünü göster