/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +23
    Ünide olanlar:
    1- Lisedeki akan deli kanı durulduğundan samimiyet yerini hesapçılığa bırakır.
    2- Hocaların lisedeki gibi bi üst mertebe tarafından (müdür yardımcısı, müdür) yargılanma derdi olmadığından kimseyi giblemezler, yeter ki başım ağrımasın paramı alayım derdindedirler.
    3- Eğer bir gelenek devam ettiren, akademi denilebilecek nitelikte bir üniversite değilse (5 hadi bilemedin 10 üniversite) üniversiteyle alakalı forumlardan ordan burdan çok kolay sınav sorularını bulur, çok çalışmadan geçersiniz. Bilinmesine rağmen müdahale edilmez.
    4- Üstte yazdığım şey devamsızlık konularında da geçerlidir. (covid sonrası yeni sistemde ne oldu bi haberim yok). Nerdeyse devamsızlık diye bi sorun yoktur.
    5- Sistem tamamen ezbercidir ve tartışma ortamıyla, soru cevapla işi yoktur. Zaten öğrenci tarafından da öğrenme talep edilmez.
    6- Bi eve falan çıkılamıyosa, yurtlarda geçiriliyosa ya da aile evinden gidiliyosa tek iyi yanı olan kafana estiğini yapabilme şansı da kaçmış olur.
    7- Üstüne bi de bu saçmalık için kredi çekildiyse üninin bi faydası görülememesine rağmen tamamen lose lose olan kredi geri ödemesiyle uğraşılır.
    ···
   tümünü göster