/i/Yardım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    -3
    Bizim lisede doğru yaptığım sorudan bile puan kıran huur evladı bi hoca vardı. Anasını gibtigimin köpeği soru doğru gelmiş diyor ki zaten çoğu kişiden yüksek almışsın şurdan kırdım diyor ne alaka diyorum cevap vermiyor amini sülalesini gibtiğimin muallaksi. Lan dedim neyse bari performanstan düzgün bi not verir diye düşündüm. huurnun sıçmığı sınav notumun aynısını vermiş. Böyle hocalarda var işte amk. bizim okulun geneli böyleydi sınav notu ne ise performans notunu aynısını veriyorlardı. dıbını leşini gibtiklerim 5 puan fazla performans notu verse anasi zütten yiyecek. zaten onlar yüzünden diploma notumuz leş gibi gelmişti.
    ···
    1. 1.
      +1
      evet ben lisedeyken de böyle bi kimyaci vardı. benim dersimden şu kadar kişi kaldı,
      sadece şu kadar kişi geçebildi diye ogretmenler odasında hava atıyormuş MK kahpe oğlu
      ···
      1. 1.
        0
        Pampa gram bi faydası yok puan kırmasının bari hakkımız olanı verse amk. Özellikle mebin bu performans notlarına düzenleme getirmesi lazım sınavdan aldığımız nottan bi 10 puan en azindan yüksek vermeleri gerek. Abicim zaten performans notu dediğin sınav notunu yükseltmek için verilir bizim muallakler düşürmek için uğraşıyor.

        Bak birde bi hoca vardı performans notlarıni girdi sonra daha karne gününe kadar okula gelmedi allah belasini versin ya, neye göre veriyorsun arkadaşım? Sözlü yok soru sorayim öğrenciler cevaplası ee onu da yapmıyor. Hadi her seyi geçtim ödev ver biz araştıralım bir şeyler öğrenelim o da yok ama sorsan adaletli şekilde not veriyormuş anasını gibtimin köpekleri. Elime fırsat geçerse bu öğretmenlerin anasini bir güzel gibecem hiçbir şey haketmiyorlar çoğunluğu.
        ···
    2. 2.
      -2

      ULAN BANANE SENiN gibiK SINAV NOTUNDAN gibiK huur EVLADI YAZMA BiRDAHA ÖZELDEN KANINI gibERŞM MAHKEMEYE VERiR MAHKEMEDE GÖRDÜĞÜMDE KAFANI KOPARIRIM

      ···
      1. 1.
        0
        Sen kimsin amina kodumun evladi? Ne zaman yazmisim sana ozelden be avradini gibtigim dellendirme beni sülaleni ızdırabını giberim soysuz huur çocugu?
        ···
      2. 2.
        0

        LAN KES ANANI AVRADININ KAFASINI KOPARIRIM AMK ŞBNESi :D KISSIN MAŞŞŞAR MUTA huur ÇOCUĞU AMINA ÇAKTIMKININ muallakSi

        ···
   tümünü göster