/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +85 -18
    180 boyunda bir kadın 170 erkek istemez 190 erkek ister. 180 boyunda bir erkekse 190 kadin istemez 170 kadin ister. Zengin bir kadin fakir bir erkekle birlikte olmaz, kendinden daha zenginini arar. Zengin bir erkek kendinden daha fakir bir kadinla birlikte olur hatta kadin ondan daha zenginse mesela daha fazla maaş alıyorsa erkek bunu kendine yediremez çünkü erkek aktif varlıktır, fiştir, giber, gibilmez. Kadınsa gibilir, gibemez. Erkek gibmekten ve hükmetmekten zevk alır acı hissetmez. Kadın gibilmekten, hükmedilmekten zevk ve acı alır. Kadın korkaktır, güçsüzdür, zekası erkeğe oranla daha (çok büyük bir fark olmasa da) düşüktür. Kadın korunmayı öğrenmek istemez birisi tarafından korunmak ister, sevgi ister, şefkat ister, merhamet ister.

    Bu da kötü bir şey değildir zaten kadın ve erkek birbirini tamamlıyor. Şu kadın erkek eşittir zırvalıklarını bırakın. Kimse zorunlu erkeklere yonelik askerlikten, sadece erkeklerden olusan madencilerden insaat iscilerinden bahsetmiyor cunku esitlik de degil kadin ustunlugu istiyorsunuz. Feminizm desteklemezsen ne olursun, kadin dusmani. Feminizm erkeklerin hakkini da savunuyorsa nicin feminizme laf ettigim icin kadin dusmani olayim, erkek dusmani da olmam gerekir degil mi? Degil cunku zaten feminizm kadincilik demektir ve kadin ustunlugunu ister. Ayni zamanda isteyemiyorsunuz da cunku biyoloji buna izin vermiyor. Hem erkeklerden ustun olmak hem de olmamak istiyorsunuz.

    Erkek üstündür ve üstün olmasını doğa ister. Kadın ve erkek eşit bir düzende değil adil bir düzende yaşamalı. Adaletin olmadığı yerde ne düzen ne de dirlik olur.
    ···
   tümünü göster