/i/Tespit

  1. 26.
    +1
    1-) Spor yapan bir zihin daha iyi çalışır. Fitness yaparsın uykun düzene girer. Beslenmen düzene girer. Daha hafif hissedersin. Stres atarsın. işin özü kafan daha iyi çalışır. Aynadaki seni beğenirsin. Kendini sevmek her şeyin başlangıcıdır bunu unutma .

    2-) Sigaraya para veren alkole para veren o kadar insan varken spor salonu denen ortam hem sosyalleşmek, kafa dağıtmak hemde sporunu yapmak için müzikli harika bir ortam. Muhtemelen 2 hafta gidip bıraktın irade yok sende senden bi gibim olmaz.

    3-) Sana şurdan birkaç tane fitness model atarım görürsün çirkin suratı. Çirkin bile olsa o adam uğraşıyor bazı çirkinler gibi kaderine lanet etmek yerine. Emin ol çirkin bir adam getir şuraya yağ oranını düşür fitnessle. Elmacık kemikleri çene kemikleri erkeksi hatları belli olduktan sonra o adam ortalamadan yakışıklı olur, dikkat çeker.

    4-)1. soruya verdiğim cevabı oku. Buda bir zevk meselesi netflixle kafa dağıtmak gibi bişey.

    5-) Besin israfı ne amk salağı seni. Kalori israfı diyor amk poğaça yanağı ne boş adamsın ya. Zaten senin normal sağlıklı bir insanın günde alman gereken protein miktarı vücut yaparken alman gerekenin yarısından fazla yani sen kendi ihtiyacını da karşılıyorsun.

    6-) Tavuğu yumurtayı sadece fitnessçiler alıyor ya zaten aq. Bir kola niye 10 lira ozaman ? Sigara niye 15 tl sadece tavuk yumurta mı pahalanıyor ülkede.

    7-) O cılız vücudunla 25 kelimeyi de bi araya getirsen 1 kişi dinlemez seni aq lowu.

    8-) Manitanla yürürken kaslı kollarım onu etkiledi ve elinden aldım.
    ···
   tümünü göster