/i/Tespit

  1. 1.
    +10
    takistanlı ol.
    sabah 9'dan 6'ya eşek gibi çalıştığın, bir somun ekmeğin 1,25 kamal olduğu ülkede sana ayda üçte birini zaten aidata kaybedeceğin 1700 kamal getiren işine gitmek için uyan.
    6'da uyan, çünkü rezil sıçmıkistan trafiği ve yolları yüzünden 12 metre olmalarına rağmen içine 80 kişiyle birlikte mezbahaya giden koyunlar gibi tıklım tıklım tıkıldığın otobüsler hedef yerine 3 saatte zar zor ulaşabilsin.
    kahvaltıda ekmek arası çay ve bir kibrit kutusu boyunda mis beyaz peynir tüket.
    evden çık, bir zamanlar antik medeniyetlerin kalesi fakat şu anda beton yığını bile denilemeyecek olan, adeta post-apokaliptik bir edebi eserden fırlamış şehrinde egzoz, asbest, lağım, ve ter kokusunu içine çek.
    akşama kadar zütünü yırttıktan sonra tekrar ev dediğin ağıla gel.
    literally bozulmuş buğdaydan yapılmış çorban ile besin yetmezliğinden harap olmuş mideni hazırladıktan sonra bulgur ve yoğurdu bol karbonhidratlı gazlı içecek ile kaktırarak göm.
    gömerken haberlerde oy verdiğin partinin nasıl ülkeni ve milletini küçük düşürdüğü, alay malzemesi yaptığı, riske attığını izle ve onayla.
    ananın 8 yıl önce pazardan aldığı kıyafetlerini çıkarıp kıllı, kavruk olmasına rağmen b12 ekgibliği sebepli anemiden rengi solmuş, cılız ama yine de yağlı vücudunu koltuğuna yığ.
    yorgun halinle bir bira bile içemeden aylık gelirinin %10'unu vererek abone olduğun l*g tv'de 8 zencinin bir topun peşinden koştuğunu izlerken sızmaya başla…
    fakat adhd hastası, 3. sınıfta olmasına rağmen 2 kere bıçaklanarak katledilme tehditi atlatmış, tek yeteneği blok flüt çalmak olan eniğinin ciyaklamaları ile uyan.
    gece yatağa girdiğinde zütü kaporta olmuş sıkmabaş karın tüccar'a bir adak olarak adandığı için derisi kuruyup gerilemiş, üzerinde kıl dönmüş, 12 cm pipini içine almasın.
    okuyup adam olayım de.
    89 ıq'nla kıçını yırtarak sütçü imam üniversitesi'nin mühendislik fakültesinde bir bölüm kazan.
    kampüste içki yasak, yurda kız girmesi yasak, etkinlik yok, tuvalet boyunda odalarda 8 ruh hastasıyla tıkılı 6 sene geçirirken yan odadaki öğrencilerden biri yediği sucuklu tostun gazını tıssssss diye salarken duy, yorgan altında otuzbir çek.
    bu sefer de seni yannanistan standartlarına göre zengin yapan 2000 kamal kazandığın bir firmada işe başla.
    patronun sana "ne lağğ bu garnea?!" diye kulaklarından kan gelinceye kadar döven, bıyıklı, kara elli, alaturka tuvaletinize kapı açık işeyen babanı aratacak bir şekilde hayvan muamelesi yapsın.
    tomarza'nın küçük bir köyünden gelmiş, amı mantar tutmuş, bıyıkları gavurun erkeğininkilerden daha gür, 80 kilo, teri ekşimiş hamur kokan kızlar annesi malikanede elbiseyle dolaşan zengin bir çocuğun kendilerini kanal d'de izledikleri dizilerdeki gibi bulup evlenerek kurtaracaklarını sandıkları için bir yılda dişilerle toplam 92 kelime konuş.
    kendini sanal aleme vererek kurtulmayı dene; oyuna ve bilgisayara paran yetmesin, site yasaklansın gireme, k*tsal değerlere hakaret et tutuklan, meme yap tutuklan, 15 kamallık tişört giy tutuklan; çocuk tecavüzcüsü, katil, dolandırıcı sokakta elini kolunu sallayarak dolaşsın.
    doğal olarak hastalan, doktora git; bir test için 2 ay beklerken ölümün eşiğine gel, uyguladıkları tedaviden sonra doktordan geldiğinden daha hasta çık.
    yolda bir kaç mezopotamyalı gelip sigara istesin, yok de, zütünde delik açsınlar.
    kaldırımda yürü kafana balkon düşsün.
    yolda yürü kamyon ezsin.
    maça git patla, hava alanına git patla, pazara git patla, hiçbir şeyle alakan olmadan sokakta yürü patla.
    boş vaktini tüpçüden olup olmadığından emin olmadığın iki eniğini sıkmabaş karınla avm'lerde dolaştırıp, kendini şımartmaya karar verip üzerinde 15 gram eşek eti bulunan bir lahmacun kemirerek geçir.
    64 yaşında dünya tıp camiasının büyük oranda fark edemediği, büyük olasılıkla annen ve baban birinci dereceden kuzen oldukları için yaşadığın envai çeşit hastalıklardan biri yüzünden öl.
    ···
   tümünü göster