/i/Tespit

  1. 51.
    0
    namik kuzey amerika nüfusu 579 milyon avrupa nüfusu 746,4 milyon avustralya 24 milyon bu kıtalardaki nüfusun(avustralya hariç) kaba bir hesapla 3te 1 ini atarsak(sonuçta bu kıtaların içlerinde saçma sapan ülkelerde var ) 880milyon eder 24 milyonu da eklersek ve yuvarlarsak 900 milyon eder. dünya nüfusu da 7,674 milyar olduğuna göre oran yüzde 12 eder. bunu da yuvarlarsak onda 1 ihtimalle o dediğin hayata doğabilirdik. ne yazık ki o 10da 1lik kesimde değiliz.
    ···
    1. 1.
      0
      Çin bizi geçti mq
      ···
      1. 1.
        -1
        evet kanka da bu çin'i iyi yapmaz. kişi başı düşen milli gelir fazla olabilir ama çin kazandığı paraları ülkesine çoğu zaman sokmuyor yurt dışında yatırım yaparak başka ülkelerde nüfusunu artırma peşinde, avrupa avustalya veya kuzey amerika ülkeleri ise halkına gerekli desteği her şekilde sağlıyor.
        ···
    2. 2.
      0
      çinli mühendislerle çalışıyom adamların aylık kazancı 4000 dolar. Bu çinlinin türkiyeye geleli daha 3 ay oluyo. 1 aylık maaşının 3/4'üyle eleman ps5'ini aldı, en pahalısından pc'sini dizdi. boşuna çalışıyoruz amk.
      ···
      1. 1.
        0
        dediğin gibi çinli bir mühendis olabilir ama o arkadaşın çin sınırları içerisinde değil uluslararası çalışan bir şirkette çalışıyor. ülkesinin genel durumunu veya sosyal devlet anlayışını arkadaşına sorabilirsin.
        ···
      2. 2.
        0
        evet kendi ülkelerinde köle gibiler
        ···
   tümünü göster