/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +1
    sen yakışıklısın bu yüzden yanına karı gelior diyecene adım gibi emindim bak 😀 yakışıklı felan olduğumu düşünmüorum saçlar 3'e vurulu dolaptan elime geldiğimi giyiyorum gayet düz bir Türk erkeğiyim statüm felan yok tek özelliğim varsa o da göz rengimdir o kadar .

    Bak youtube'da bir yorum görmüştüm harbiden haklıydı incels are just guys who got bad luck in dating die harbiden doğru. bana yavşayan kızlar benim tipimdi kafa yapıma uyuşuordu bu yüzden hep benle konuşmak istediler . Redpill ve incideki benzer başlıklara bakarsan zaten hep şunu diolar 9/10 bir erkek olsan bile herkesi tavlıcan die bi kural yok herkes senin tipin deildir die . Senin çevrende de muhtemelen kafa yapına uyuşmayan insanlar vardır dicem de senin bi paradigma değişimine ihtiyacın var incellikten çıkacam felan dion da ilk önce şu geçmişini yok et amg 😁

    edit: redpill'in bende saçmalık olduğunu düşünorum ama haklı olduğu noktalar var mesela şu yukarda yazdım şey .
    ···
    1. 1.
      0
      kanka bak yaptığın hata şu;kendi kişisel tecrübeni genele yayıyorsun.
      Sen yakışıklı değilsin okey, peki sen TiPSiZ misin? Bir kız yürüdüğüne göre değilsin.
      Yakışıklı değilsen ortalama bir tipin vardır ve bahsettiğin kafa yapına uyan bir kızla birlikte olmuşsun ne mutlu sana.

      Fakat bir de benim gibi tipsizler var, benim gibi tipsizler kadınlarla ne yaparsa yapsın (para ve statü olmadığı müddetçe) başarılı olamıyor. Çünkü kadınlar ilk olarak direkt tipe bakıyor. Tip (boy, ırk,yüz)
      (bkz: incel ersin)
      Yani kişisel davranışlarımla, kadınlara bakış açımla incel olmamın uzaktan yakından alakası yok, direkt olarak fiziksel çekicilikle alakalı.
      ···
   tümünü göster