/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +3
    Ateizm derneğinin başına gelen olaylardan haberdarsımızdır. Derneğin YouTube kanalına Atatürk düşmanı Sevan Nişanyanı çıkarttılar. Derneğin başına Atatürk düşmanı bölücü ateist bile olmayan kişilerin geçtiği öğrenildi. Hatta bir çocuk tecavüzcüsı olan Onur romanonun Dernekteki tüm ipleri eline aldığı öğrenildi.Bu olaylar ortaya çıkınca vatanını milletini seven tüm ateistler ateizm derneğine oldukça şiddetli bir tepki köydu dernek dağıldı her videosu 10 20 k izlenen kanal 500 bile izlenmemeye başladı. Milliyetci hiç bir ateist kanala çıkmamaya başladı.Bu kadar tepki fazla değil mi diyeceksiniz bu olayların daha oldukça kirli arka planları var.

    Bu iğrenç olayları ortaya çıkaranların arasında eski bir incici olan conmechte bulunuyor. Bütün milliyetçi ateistler bu iğrenç olaylar karşısında susmayıp tepkisini koyup başarılı olurken bundan 4 gün önce inci sözlük ekibinin ateizm derneği kanalına konuk olduğunu gördüm inci sözlükten bir tane kişi bu konuk olma meselesini açıklayabilir mi?yağlı saç sirkana sorsan en milliyetçi o değil mi.Bu rezillikte neyin nesi?

    Bu olayların arkasında çok iğrenç şeyler dönüyor vaktim olursa geriye kalan ayrıntıları da yazacağım sizden tek isteğim şuku verip entry girip trende görmemizi sağlamak inci sözlük yöneticilerinin bu rezilliği bütün yazarlar tarafından bilinsin istiyorum
    ···
   tümünü göster