/i/Tespit

  1. 26.
    0
    Yalnız ayeti bağlamından koparmışsın, ek olarak dağlar depremden korumak diye geçmez gene sıçıp sıvamışsın dağlar kurana göre denge görevi görür kazık mahiyetindedir. Bu bilgiyi öğrendiğine göre izoztesi neymiş bi ufak araştır seni küçük fırlama.
    ···
    1. 1.
      0
      dağların, yerin sürtüşmesi sonucu yükseldiğini bilmeyen muhafazid kazık diyecek tabi. Kazık ile dağın ne alakası var aq çocu
      ···
    2. 2.
      -1
      Hata bende inci sözlükte bi dalyarak ile münakaşa ediyorum, huur çocuğu daha ayeti okumamışsın söz sanatı nedir me değildir onu bilmiyorsun gibtir git ananı avradını koparacagim bide yerin sürtüşmesi diyor tektonik plakaların çarpışması ddesene şuna amina kodummun malı biz bilmiyor muyuz bir de yerin sürtüşmesi ahahahaj yok yerin büzüşmesi, genleşmesi daha terimlere hakim değilsin gibik gelmiş burds Ateistçilik oynuyor kendince. Hay Allahım daha neler göreceğiz bu ibretlik yerde.
      ···
    3. 3.
      +1
      ilk olarak siz teistlerin neden sürekli "Hayır anldıbını anlamamışsın git yazıldığı dili öğren! (Öğrenilir ve gelinir) Hayır normal bir insan anlayamaz git tefsir oku! (wtf)" modunda takılıyorsunuz? Kuran birçok yerinde apaçık olduğunu zaten zikrediyor, daha neyin söz sanatından bahsediyorsun? Apaçık olan bir şeyde nasıl söz sanatı olabilir? Sen gerçekten bu kitabı okuduğuna emin misin? Birde gelmiş "Haaaah bölgöyö öğröndöğöndö araştır köçük fırlama... " falan demiş. Sen iste ben sana islam öncesinden islam'a ve islam sonrasına kadarki tarihi olayları yazayım koçum, 2 yıl iÜ'de derslerini aldık biz bunların. Git ilk önce inandığın kitabı adam akıllı oku!
      ···
    4. 4.
      0
      Deli misin olm sen? Türkçe ye çevrilen ingilizce eserlerden bazıları bile yannan gibi çevriliyor diye kaç yabancı yazar sövdü bize biliyor musun niye anormal durum muş gibi davranıyorsun çeviri yanlış olabilir tefsir yanlış olabilir 100 ayrı çeviri tefsir var aq?
      ···
    5. 5.
      0
      Yarram bu kitabın değişmesi ve "apaçık olmaması" olmuyor mu o zaman? Kitap kendini yalanlıyor işte hala ne diye kıvırmaya çalışıyorsun amk?
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster