/i/Sosyal Medya

Sosyal medyanın altın çocukları!
  1. 26.
    +4 -2
    olm siz niye tornadan çıkmış gibi aynı gerizekalı cümleleri yazıyorsunuz habire? Bu kadar malsınız?
    Sen bi kere redpill ve blackpill i aynı yerde saymakla blackpill hakkında HiÇBiR gib bilmediğini ifşa ettin.
    Bi de zütünden element uyduruyorsun insan ilişkilerinde zayıflar diye ne alakası var? Tam tersi blackpill'i anlayan biri kadınların nelerden hoşlandığını daha iyi bileceği için insan ilişkilerinde (kadınlarla) daha başarılı olur.
    Lütfen bilmediğiniz konularda amcık amcık yorum yapmayın, elinizin altında internet var ya
    (bkz: blackpill)
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Redpill ve blackpill\'i aynı yerde sayıyorum çünkü kadınlar konusunda başarılı olan insanların umurunda bile değil ama her nedense günde 7 kez mastürbasyon yapan ne kadar utangaç insan varsa bunlara kafayı yoruyor. Varoluşçu felsefenin doğumuna oldukça benziyor, zira sorulan soru pratikte aynı. insanın varoluş amacı nedir gibi.

      Her neyse kavga etmeyeceğim seninle, derdim kavga değil. son paragrafta bahsini açtığım soru ile ilgili bir çalışma var mı? Yardımcı olabilir misin bu konuda?
      ···
    2. 2.
      +1
      redpill ve blackpilli aynı yerde sayıyorsun çünkü CAHiLsin. Yani bilmediğin bir konu hakkında temelsiz yorumda bulunuyorsun.
      Blackpill soru sormuyor soruları cevaplıyor önce bunu öğren.
      ···
    3. 3.
      -2
      Hasta mısın bilader sen? Yoksa yok de işte amk.

      Blackpill\'i, Redpill\'i sorgulamıyorum burada. ikisi de aynı terane, sadece yaklaşımları farklı o kadar. Soruları cevaplar falan geç bunları. Jung, Freud, Rollo varken senin gibtiri taktan kaynaksız tezlerine mi bakacağım?

      Ha dersin ki amk dalyarağı al sana tezler, makaleler zütüne sokman için, o zaman eyvallah.
      ···
    4. 4.
      +1
      hahaha sen tam bir mal huur çocuğusun ha :D:D Jung, Freud, Rollo tarihin hangi dönemlerinde kaldı zır cahil huur çocuğu burada evrimsel biyolojiden bahsediyoruz daha bak sözlükteki başlığa bile bakmamışsın ama amcık amcık konuşabiliyorsun utanma arlanma da yok yüzün de kızarmıyor al hepsinde akademik makalelere bilimsel kaynak veriyorum.
      (bkz: Blackpill)

      vay dıbına kodumun malı vay ya
      ···
    5. 5.
      -2
      Hala evrimsel pgiboloji diyor bana ya.

      iyi tamam sen haklısın amk kırosu seni. Bodrum katında, ışık almayan odanda mastürbasyonuna devam et sen, hadi selametle.
      ···
    6. 6.
      +1 -3
      bak daha okumamışsın bile mal huur cocuğu evrimsel pgiboloji demiyorum BiYOLOJi diyorum bacısını gibtiğimin rezil kepaze iti gibtir git iki kitap oku zavallı huur cocugu ya
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster