1. 1.
    0
    beşiktaş'ta amaçsızca yürüyorum. çok iyi bildiğim bir yerde değildir neden geldim bende bilmiyorum. yine de gördüğüm insanların peşine takılıp yürüyorum. bir ara hastanelerin acil servisine mi gitsem diye düşünüyorum. oradaki insanlar sizin dertlerinizi silerler. çünkü en taktan durumda onlardır. ya da öyle olduklarını düşündükleri için taklit yaparlar.

    uzun süre yürüdükten sonra eve dönüyorum. kapıyı seda açıyor. içeri gel, diyor gereksiz bir şekilde. içeri girdiğimde babamı yemek masasında görüyorum. hafif sinirli bir tonda "neredeydin bu saate kadar" diyor. "biraz yürüdüm" diyorum. bir daha olmasın, diyor en az benim kadar olacağını bildiği halde.

    yemekte babam her yediği yemek çeşidinden sonra seda'ya dönüp "çok güzel olmuş, hayatım" tarzında cümleler kuruyordu. yemekleri güzeldi belki ama annemin yemekleri de en az bunlar kadar güzeldi. anneme kabalık edeceğim belki ama taze amın belli yaştan sonra azan muallakler için önemi, bir müslüman için namazın önemi neyse o dur. bahsedilen müslüman cuma müslümanı değildir.

    yemek boyunca babamın evrimine şahit oluyordum. o sinirli evi birbirine katan adam yerine yapışkan yılışık bir adam gelmişti. her kaşıktan sonra iltifat eden biriyle aynı masada bulunmaktan daha kötü çok az şey vardır.

    yemekler yendikten sonra kanepeye geçtim. televizyonu açıp izlemeye başladım. seda'da yanıma oturup izlenilen şeyler için yorum yapmaya başladı. kavak yellerinin kaçıncı sezonuydu bilmiyorum. zaplarken bu diziye rastgelmiştim. daha önceden izlediğim yoktu. ama o bölümü izlemek bile diziyi anlamak için yeterliydi. kimin eli kimin cebinde belli değildi. ayrıca belli olan birşey varsa, o da aslı'nın her halükarda gibilecek oluşuydu.

    seda dizi için yorum yapmaya başladı. genelde dizide ki kızların vücudu için yorum yapıyordu. bu yorumlar cinsellik içermese de vücudumda ki hareketlenmenin farkındaydım. bu hareketlenme de seda'nın yanımda oturmasının etkisi fazlaydı. göğüs uçları çok belirgindi. giydiği kot pantolonsa bütün vücut hatlarını ortaya çıkarıyordu. o gün bir şey kesinleşmişti, bu kadın bana ne kadar iyi davranırsa davransın benim gözümde cinselliğinin önüne geçecek bir şey yapması mümkün değildi.
    ···
   tümünü göster