1. 1.
    0
    kız tekrar mutfaktan geri geldi. ardından masaya oturdu. kolasını içmeye başladı. yüzümde iğrenç bir sırıtma belirdi. ama benim dışımda kimse o gülümsemeyi farkedemezdi.

    kolasını içtikten yaklaşık 20 dakika kadar sonra üzerin de ki değişiklik gözle görülür şekilde değişmişti. bacaklarını birbirini sert bir şekilde bastırıyordu. ayrıca vücudunu kastığı çok belli oluyordu. bana attığı kaçamak bakışlarda işin cabasıydı. içtiği haptan gaz alarak yanına oturdum. babası tarafından dahi eşcinsel gözüyle bakılan lise de asosyal bir ucubeye dönen varlığın üzerinde ki kabuğu atışıydı yaşananlar. kim derdi ki bu çocuk millete bunları yapmaya cesaret edecek. ama yapıyordum işte. önce üst katta ki iyimser bir kızı beceriyordum ardından arkadaşımın intikdıbını almak için okulun en popüler kızını.

    yanına oturduktan sonra yüzünde ki değişiklik nedeniyle elimi bacağının üzerine atıp iyi misin diye sordum? okulda eve geldiği için üzerindekiler değiştirmemişti. kısa bir çorap ve laf olsun diye giyilmiş etek vardı altında. gömleğinin ilk 3 düğmesi açıktı. açık açık okula verdiği mesaj şuydu: ben her tarafımı gösteririm siz hiçbir yerime sahip olamazsınız. ya da ben kezbanca düşünüyordum.
    elimi bacağının üzerine attıktan sonra bacaklarının ısısını farkettim. bu arada o tuvalete gitmek istediğini söyledi. tamam dedim. ve çantamın içinden kamerayı çıkarıp vitrinlerde bulunan fotoğraflarından birinin arkasına gizledim. tekrar odaya döndü. ve sandalyeye oturdu. ellerimi yine bacağının üzerine attım. daha sonra elimi hafifçe iç çamaşırına arkaürdüm. sırılsıklam haldeydi. parmağımı iç çamaşırından içeri soktum. parmağımla git geller yapıyordum. iyice inlemeye başladı. normalde benimle konuşma tenezzülünü göstermeyen birinin içine girmem söz konusuydu. ardından gömleğini yavaşça çıkardım. ayağa kalktı. popusunu sıkmaya başladım. ardından sütyenini indirip göğüs uçlarını çekmeye başladım.

    inlemeleri gittikçe artıyordu. penisimi çıkarıp yalamasını istedim. kabul etti düşünmeden. ya da hap ona kabul ettirdi. daha önce gibiştiği açıkça belliydi. sude ile karşılaştırıldığında tori blackten halliceydi. ilk patlatışım istemsiz şekilde ağzınaydı. daha sonra masaya arkasını çevirim içine girmeye başladım. elimde ancak tükürüğüm vardı. onunla açmaya çalıştım deliği. ardından içine girdim. her girişimde daha fazla bağırıyordu. bu arada bir yandan da "daha hızlı" diyordu. konuşanın o olmadığına emindim.

    10 dakika kadar sert bir şekilde gidip geldim. bir yandan içine girerken diğer yandan elimle göğüslerini tutmuş sıkıyordum. daha sonra masanın üzerine yatırdım. bu sefer vajinasındaydım. sarfettiği sözler nedeniyle daha da fazla tahrik oluyordum. bir an suratına tokat attım. ama o bundan zevk aldı. ona geleceğimi söyledim. üzerime, dedi. göğüslerine boşaldım.

    üzerimizi giyindikten sonra o tuvalete gitti. bense kamerayı kapatıp çantanın içine attım. tuvaletten geldiğinde ağlamaya başladı. "ben ne yaptım" diyordu. hapın etkisi geçmeye başlamıştı. "bana bir şey içirdin" dedi. ona döndüm " huurluğunun kanıtı oldum sadece" dedim. eve gittiğimde neden bu saçma cümleyi kurdum diye düşünecektim.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster