/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2
    aslında sözlüğe yazmayı bırakalı çok uzun zaman oldu ama bilen de yazmış bilmeyen de o yüzden işin icinde biri olarak cevap verme ihtiyacı hissettim

    bir tanesi yazmış adam yatlar katlar aldı bilmem neler aldı çok kazanıyor he kardeşim ondan yıllardır söz. erlik yapıp ikinci el bı arabaya hâlâ kredi borcu ödüyorum (sigara, alkol karı kız olmadığı hâlde). bu söylenen tamamen nerede çalıştığına bağlı olmakla birlikte sınırdışından hiç içeri girmeyip full operasyon çalışmış bir arkadaş olsa gerek ama o halde bile çok bir mal varlığı elde edilemeyebilir ev araba fiyatları malum. bana abartı geldi.

    üstteki subay kılı arkadaşa sesleniyorum hadi bilmiyorsun bilmediğin şeye neden yorum yapıyorsun bir subay nasıl ön elemelere sağlık testlerine ve sınavlara tabii tutuluyorsa sözleşmeli er de sağlık testleri ve yazılı-sözlü sınava tabiidir yani yoldan geçeni almıyorlar söz erler de subay kadar olmasa da bazı şartları taşımak zorunda.. bu şartlardan en başında gelense TC VATANDAŞI olmaktır. yani sevgili kirpi yannanı arkadaşım, sözleşmeli erler \'paralı asker\' değildir. sözleşmeli erler tunustan, cezayirden, afrikadan veya amerikaya greencardla gelmiş göçmenlerden toplama değildir çünkü.. paralı asker demek kiralık katil demektir paralı köpek demektir sen Türk Askerine paralı asker diyemezsin o yüzden!

    zorluklarına gelince, askerliğini yapanlar yazmış zaten. zor arkadaşım. hakikaten zor. yani zor işte.

    illa tavsiye istiyorsan.. git gör belki işin iyi olur, belki yerin iyi olur, belki iyi insanlarla karşılaşırsın, belki paran iyi olur şimdi illa gidecem diyor isen biz kimsenin ekmeğine mani olmayalım kardeş.. haa hiç güzel şeyler olmayada bilir. hayatın neler göstereceği belli olmaz. hoşuna gitmezse bırakır gelirsin zorla tutmazlar boşver hayat devam ediyor.
    ···
    1. 1.
      0
      arabayı 2 ay önce almadı. 3 yıl felan oldu. o zaman araba fiyatları iyiydi. 0 veya 2018 model felan değil araba. ortalama bir şey. istanbulda oturmuyoruz. alınan ev şehrin göbeğinde değil. çocuk hiç para harcamadı. aldığı parayı babasına gönderdi. o da biriktirdi. merkezde değil sınır bölgesinde çalışıyor. gayet normal.
      ···
   tümünü göster