/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +58
    yaşıtım kızlar torunlarını uyutmaya çalışıyor :(
    ···
    1. 1.
      +11
      dayı iş işten geçmiş 😭
      ···
      1. 1.
        0
        türk erkeklerine türk kızlarının birileriyle nude attığını söylüyorsun o zaman hangi milletin erkeklerine atıyorlar yani?ya da türk erkeklerine değil inci sözlük yazarlarına kızlarımızın normal türk erkeklerine attığını mı söylüyorsun hangisi?
        ···
      2. 2.
        0
        amk memlekette yakışıklı parası olan erkekler yok değil ayrıca bunlar birden çok kızla ilişkiye giriyor yani kızlar 5 erkek varsa sadece 1 tanesine vermeye uğraşıyor. genel anlamda genetik yapımız kötü. yakışıklı değilz yüz hatlarımız biçimsiz. kilo boy oranımız sıkıntılı. zargana olanda var ayı gibi kilosu olanda.
        ···
      3. 3.
        0
        yani sen inci sözlük erkeklerine seni de kapsayacak şekilde kendi milletinin erkekleri bilgisayarın başında oturarak hayatını geçirmediği için ve bol bol temiz oksijen ve güneş alarak geçirdiği için normal türk erkeklerinin yani bizimle aynı milletin yani aynı ailenin içinde olan kız ve erkek yaşıtlarımızın cinsel bir tiyatro içinde bulunduğunu ama bizim burda sürekli yaşlı ninelerimizden tabutta çürümüş atalarımızdan bahsettiğimizi ve bunu ısrarla sürdürürdüğümüzü mü ima ediyorsun?
        ···
      4. 4.
        0
        amk bi gib anlamadım yazdığından ne anlatıyon sen
        ···
      5. 5.
        0
        diyorum ki sen kendin gibi türk olan, haliyle seninle aynı ırktan olduğu için amcık kanalı en fazla senin gibinle eşit büyüklükte olan bir eş neden bulamıyorsun senin gibin o kadar mı küçük?
        ···
      6. diğerleri 3
    2. 2.
      +21
      umudumu hala kaybetmedim.
      ···
    3. 3.
      +1
      sen de zütünü gibtiriyorsun hala ayıp mk
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster