/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    +18
    Aile yapısı ve özgüven kardeşim, bir de kızlar tehlike sezmedikleri kişi ile arkadaş olurlar. Sen kızlarla konuşmaktan çekinince kızlar diyor ki haa konuşmuyor çekiniyor potansiyel tehdit. Patlamamış bomba bu diyorlar bizi giber diyorlar. Sürekli kızlarla konuşuyor gibi rahat olursan onlar da seninle konuşur haa modern bir adam bu kızlar onun için bir cinsel obje değil derler
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Ben yıllardır bi kızla iletişim kurmuyorum. Beni gören kız da yok anlayacağın. Ailem karışmaz aslında, ben sosyal fobili olduğum için sosyalleşme özürlüyüm.
      ···
      1. 1.
        +1
        Kanka sosyal çevren yoksa anca tinderdan falan tanışırsın. Sen biraz kurslara falan git yemek kursu enstrüman kursu falan kızlardan bağımsız olarak önce sadece sosyalleşmeye odaklan
        ···
      2. 2.
        +3
        Tinder falan asla kullanmam. Onu kullanan kişi aranıyor gibi geliyor bana. iki kişi arandığı için değil denk geldiği için tanışmalı bence. Ben bunu savunuyorum.

        Kaldı ki benim param yok. Parasız da dışarı çıkılmaz ki. Amk belki param olsaydı bütün sorunlarımı teker teker çözecek adımlar atardım.
        ···
      3. 3.
        0
        Sen yetkili bi abisin galiba pnp. Para olmadan adım atamıyorsun amk yerinde. Tinder insta falan boş iş reelde denk gelecek.
        ···
      4. 4.
        0
        Panpa hiç çevrem olmadığı için gözlemleyemedim. 21 yaşındaki bir erkek için para ne kadar önemli oluyor sizce? Yani gelirimin en az ne kadar olması lazım?

        Sıfır parayla insan kendi kendini bile gezdiremez. insan çulsuzken de kız konularına heves edemiyor.
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster