/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +30 -5
    anlaması lazım. hepimize müslüman gibi davranılıyor, ben müslüman değilim. hiç bir zaman müslüman olmadım. ülkede yüzde 30 u geçen oranda müslüman olmayan \\\'\\\'azınlık\\\'\\\' var. ve ülkemiz bilerek bu kocaman \\\'\\\'azınlığı\\\'\\\' görmezden geliyor. ve bu azınlık yüksek oranda kendi kan bağı olan Türklerden oluşuyor. kendi ırkından aynı dinden değil diye nefret eden huur evlatlarının dıbına koyayım.

    Ülkemizin bu müslüman olmayanlardan haberdar olması, onların da sesini dinlemesi, ve demokrasinin gereğini yapması gerekiyor.

    türkiyenin yüzde 30 unu toplasan 25 milyonun üzerinde müslüman olmayan insan yaşıyor bu topraklarda, hala aynı islam müslümanlık ezan diyorlar. bunun yerine ülkede müslüman olmayan bu \\\'\\\'azınlığın\\\'\\\' haklarını korusalar mesela, islama sövünce dine hakaretten içeri giriyosun ama başka dinden insanlara sövmek serbest ? hani toplumun bir kesimini aşağılamak suçundan içeri girerdin? beni aşağılayınca neden girmiyorsun? ben toplumun bir kesimi değil miyim? hem de yüzde yüz TÜRK olarak? heh?

    edit: ben ırkçı biri değilim. türkçü de değilim. ben kendim türküm zaten, neden bir de türkçü olayım? ben kendimim.
    ···
   tümünü göster