/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 26.
    +22 -3
    Kadir Mısıroğlundan tarih öğrenip burada geveleyip boş yapmayın aq çomarları. Atatürk’e yahudi ajanı ya da dinsiz diyen ağır salaktır.
    ···
    1. 1.
      +6 -16
      dediklerim resmi vegibalara türk tarih kurumu belgelerine dayaniyor yaziyi dahada uzatmak istemediğim için eklemedim

      ama turk tarih kurumu ile yazdiklarimin hepsi doğrulanabilir atatürkün kurduğu kurum bu

      zora sıkışınca hemen kadirden mi öğrendin bu seyleri diyorsun hayır sorgulayan arastıran bir birryim ben sizin gibi sorgulamadan tanrı veya ilah mevkinde benimsemedim bu adami.
      ···
      1. 1.
        +8
        hani nerde belgeler kardeş?
        ···
      2. 2.
        +2
        Ne belgesi birader? Atatürk’ün yahudi ya da dinsiz olduğunu kanıtlayacak belge falan yok. Adam Türk Milliyetçisi ne yahudisi? Adam Din konusunda önemli işler yapmış ama dinsiz deniyor. Komik gerçekten
        ···
    2. 2.
      +1 -4
      son meclis konuşmasına bakarsan ve peygamber efendimize arap uşağı kurana da gökten indiği sanılan safsatalar fediğine bakılırsa gayrimüslim olduğunu anlamak hiç de zor değil .
      ···
    3. 3.
      0
      Gökten indiği sanılan kitaplar diyor, Kuran demiyor. Kuran gökten indiği sanılan bir kitap değil ki gökten indiği sanılan deyince neden Kuran anlıyorsunuz? Peygambere arap uşağı dediğini de nereden çıkardın?
      ···
    4. 4.
      +2
      buyur kemalist bir kaynak olan tarihçi murat bardakçı dan dinle ataturkün ateist olmasini

      https://youtu.be/2or3LlsoS7c
      ···
      1. 1.
        +2
        Oğlum ateist ise ateist dıbınoğluna bak cehennemde beraber mi yanacaksınız ulan sanki? Adamın ırkından dininden dilinden sanane oğlum? Adam senin kıçını kurtardı mı kurtarmadı mı?
        ···
      2. 2.
        0
        Murat Bardakçı’yı sevmem. Tarihi bu adamdan da öğrenmem. ilber Ortaylı’yı dinle. Atatürk’ün manevi çocukları Atatürk’ün namaz kıldığını da söylüyor. Atatürk’ün elini açmış dua ederken fotoğrafı var
        ···
      3. diğerleri 0
    5. diğerleri 2
   tümünü göster