/i/Tespit

  1. 1.
    +1 -1
    beyler arada bir haberlerde gördüğünüz uzaylılar düşündüğünüz gibi farklı bir tür değil.

    nicola tesla bundan 128 yıl önce elektriği keşfetme çalışmaları yaparken farkında olmadan zamanda yolculuk yapma teknolojisini de geliştirdi. tesla'yı safdışı bıraktıktan sonra bu teknolojiyi dönemin zengin kesimi diyebileceğimiz güçlü insanlar elegeçirdi.
    bunlar zaman yolculuğunu başlarda adeta oyuncak gibi kullanarak zamanın farklı dönemlerine gittiler. yaklaşık 2000 yıl öncesine yolculuk ettiklerindeyse insanoğlunun aslında bu teknolojiye zaten sahip olduğunu gördüler. esasında insan türü yine bu galaksideydi fakat farklı gezegenlerde yaşamaktaydı. diğer gezegenlerde birbirlerine karşı üstünlük gösterme gibi şımarıkça hislerle savaştılar ve nükleer silahlar kullanıldı, sahip oldukları teknolojiyle beraber o gezegendeki canlılığı da bitirdiler. bu sıralarda nükleer silahların kullanılacağını öngören elit kesim ise dünyayı yaşama elverişli hale getirmişti, savaşın sonlarına doğru bu elit kesim dünyaya yolculuk ederek burada canlılığı devam ettirdi. nicola tesla bu zaman yolcularından biridir, insanlığa aslında sahip olduğu teknolojiyi geri kazandırmaya çalışmıştır.
    uzaylı diye farklı türden düşündükleriniz de onlar. günümüzde de zaman yolculuğu yaparak geçmişi ve geleceği karıştırıp olayların seyrini değiştiriyorlar.
    siz de her olayın tesadüfen geliştiğini düşünüyorsunuz.
    ···
   tümünü göster