/i/Devlet

  1. 26.
    +10 -6
    Yalnız adam hiç mantıksız gibik gibik konuşmamış ki. Herkes sövmüş herife, farkında mısınız bilmem ama kendinden farklı düşünene fetöcü diyen huur çocuğu çomarlardan zerre farkınız yok. Düşünce özgürlüğüne hiç saygınız yok.

    Be anasını gibtiklerim anlayın şunu, Türk halkının büyük çoğunluğu chpden nefret ediyor. Bunun sorumlusu da 1923-1950 arası dönem. Aşırı derecede milliyetçi, ulusalcı ırkçı söylemlerin hüküm sürdüğü totaliter bir dikta rejimidir. Bundan önce de 1911de faşizme evrilen ittihat ve Terakki rejimi vardı. Yani Atatürk veya ismet inönü diktatörlük kurmadılar. 2. Dünya savaşı, 1911den beri kesintisiz savaş içinde olan bir ülke, zaten iyi olmayan ekonomik durumu bu dönemde gibi tutmuştu çoktan. Ama TÜRK HALKI BUNU UMURSAMIYOR. Atatürk vizyoner bir lider olarak bu dönemde batı tipi demokrasiyi oturtmaya çalışsa da halkın yapısı nedeniyle bu mümkün olmadı.

    ANADOLUDAKi CAHiL HALK sizin modernleşme, cumhuriyet, kadın hakları argümanlarınızı gibLEMiYOR. O dönemdeki felaketi nesilden nesile aktarıyor. Chp karşıtlığının 2. Nedeni budur. Üstteki arkadaş da \"Atatürk ve ismet inönü yüzünden ülke mahvoldu battı gitti\"dememiş. Chpnin seçim kazanamamasının nedenini açıklamış. Birçok sebepten 2.si budur benim gözümde de.

    Ayrıca 2005te ilkokula başladım, o dönemden beridir gerçekçi olmayan tarihi öğretiyle eğitim sürüyor. Ama BU ÜLKENiN %70i iÇiN Atatürk veya fikirleri çok da bir şey ifade etmiyor. Hala tarikatlarda kendilerini badeletiyor millet amk aklınızı başınıza alın. Milliyetçi olacağım dediğinizde bu halkı övmüş, azizliğinden falan bahsetmiş oluyorsunuz söyleyeyim.
    ···
   tümünü göster