/i/Erkekler

XX değil, XY
  1. 1.
    +7 -1
    Özet geç demeye müsait.

    Ama okudum. Katıldığım kısımlar var, bazı kısımlara katılmıyorum. Birçok noktada bu Ataerkillik kadınlar için de zor olabiliyor. Kabul etmek gerekir.
    ···
    1. 1.
      +11
      Zor olan sistem değil, zor olan hayat. Kadınlar ataerkillikte ya da anaerkillikte daha mutlu olamayacaklar. Ayrıca doğamıza uygun olanı da ataerkillik. Erkek lider ruhlu, yönetici, fiziksel ve zihinsel anlamda daha güçlü ise erkek reis olup idare edecektir. Kadınsa çocuk bakmaya ve başka kadınsal işlerde iyiyse onları yapması gerekecektir. Yani kareye üçgen sokmak ya da üçgene kare sokmak mantıklı değildir. Liyakat olmalı. Aterkillik kadınlara kolay ya da erkeklere kolay demiyorum. Ataerkillik iki tarafa da zordur ama erkek olmak daha ölümcül olduğu için her sistemde erkek olmak daha zordur. Hayatım boyu 2'si ölümcül olmak üzere 15-20 kavgaya girmişimdir. Kadın olsam yüksek ihtimalle bu sayı 0-5 arasında olacaktı. Hormonlar...

      Erkekler kadınları öldürüyor diyorlar ya, erkekler erkekleri daha çok öldürüyor. 1 kadın ölüyorsa 10 erkek ölüyor. Testosteron.
      ···
    2. 2.
      0
      Ölümcül olan 2 kavgan ne kanka bıçaklandın mı?
      ···
   tümünü göster