/i/Erkekler

XX değil, XY
  1. 1.
    +11
    Feminizm sacmalığına değinmek istiyorum. Eşitliği savunan bu kadınlar hiç bir zaman kadınlar için askerlik zorunlu olsun demedi. Neden? Çünkü bunu dediklerin de feminist destekçilerinin çoğundan tepki alacaklar. Eger gercekten eşitliği savunsalardi gönüllü askerlik yaparlardi. Onuda mi yapamiyorsunuz. Tsk vakfına 50 bin lira bağişlayim bedelli yaptiniz sayalim. Ama gel görki her erkek askerlik yapmak zorunda. Babam 18 ay yapmiş. Ben 6 ay yapmak zorundayim. iş kurdum çalisiyorum. Ben 6 ay kime emanet edecem dukkani. Kapatip gitsem askere geldiğimde bir tane müsteri bulamam. Bedelli yapip 43.500 lira verdigimde bile 30 gün askerlik yapiyorum. Vatan borcudur eyvallah ödenir. Ama hayatimizin akişini bozduğu kesin. Feminist kadinlar hayatlarinin en verimli zamanlarindan 6 ay feda ettikten sonra çıkıp konuşsunlar eşitlik diye. Dünyada kadinlara zorunlu askerlik yaptiran örnek ülkeler mevcut. Onlarin kadinlari yapiyorsa bizimkilerde yapabilir. Ama hicbiri soylemez bunu.
    ···
    1. 1.
      -4
      Moruk mantıken erkeklerin %99u askerliği istemiyor yani mantıklı olan direkt askerliğin kalkması gönüllülüğe dönmesi amerikadaki gibi. Burda sorun askerlik olayı. ikinci sorun hayatta en verimli 6 ay diyonda karılar doğuruyor her doğumda 4 ay falan patatese bağlıyolar bişey yapamadan 2 doğum yapsa 8 ay hayatta gg oluyor. Olaylara tek taraflı bakıyonuz amg az düşünürken soyutlayın kendinizi uzaktan bakın
      ···
      1. 1.
        +10
        Moruk mantıken kadınları ben yaratmadım. Moruk mantıken kadınları ben yaratmadığım için kac ay patates olacaklari beni ilgilendirmez. Moruk mantıken çocuk yapmak kendi tercihleri. Moruk mantıken askerliği kimse istemiyorsa feministlerde askerliğin karşisinda durmalıdır. Olaylara tek tarafli bakiyonuz amg az duşunurken soyutlayin kendinizi uzaktan bakın.
        ···
      2. 2.
        -3
        Mal amk 😂
        ···
      3. 3.
        +10

        lan huur çocuğu meriç. benim nickaltımı niye zenci fotosuyla doldurdun evveliyatını gibtiğimin huur çocuğu

        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster