/i/Devlet

  1. 1.
    +11
    Yahu siyasi parti dediğin makam kapma ve yağma için vardır %80.
    Bari Allah'ı karıştırmayın torpille girdiğiniz işlere, ihalelerinize, teşvik belgelerinize. Adamlardaki şuursuzluğa bak yahu.
    ···
    1. 1.
      +2
      Hazine son 10 yılın 9'unda açık vermedi mi? Hükümetin elinde para mı var? LCW'de bile 100 lira olmasının nedeni hükümetin o köprülerin tünellerin bedelini ödemek için para basıp enflasyona neden olması olduğunu kabul edecek bir tane ampul yok mu? Hangi Dört Halife yakınlarına güç sağlamak pahasına enflasyona neden oldu, siz hangi gelenekten besleniyorsunuz sözde muhafazakarlar?
      ···
      1. 1.
        -3
        Kardeşim peki o tünel vr yollar armut mu topluyor? izmirden istanbula 2 saatte gidiyorsun, trafik rahatladı daha ne?
        ···
      2. 2.
        +2
        Kanka oyumu değiştirmeye değer görmüyorum bunu, ben bu kadar acil gereksinimleri olan bir ülkenin 8,5 saatlik motorlu taşıt yolu 5,5 saate insin diye bu kadar harcama yapılıp üstüne bir de yüksek bedel ödemeyi kabul etmesini olağan bulmuyorum. Bak üniversitelerde laboratuvarlar Nuh Nebi'den kalma, bir sürü demiryolu döşenmesi gereken yerler var, sulama kanallarımız yetersiz.

        Üstelik bunun için Hazine açık veriyor, o köprü sana enflasyon olarak her alışverişte ve faturada geri dönüyor. Daha ne olsun aziz, ecdad zamanında biz bu ülkede onların yaşadığından daha iyi yaşayalım, daha müreffeh ve bayındır olalım da teriyle ve kanıyla mücadele etmemiş mi? Türk'e yakışan gıda fiyatı tartışmak mı?
        ···
      3. 3.
        0
        görmüyorum bunu, ben bu kadar acil gereksinimleri olan bir ülkenin 8,5 saatlik motorlu taşıt yolu 5,5 saate insin diye bu kadar harcama yapılıp üstüne bir de yüksek bedel ödemeyi kabul etmesini olağan bulmuyorum. Bak üniversitelerde laboratuvarlar Nuh Nebi'den kalma, bir sürü demiryolu döşenmesi gereken yerler var, sulama kanallarımız yetersiz.
        ···
      4. 4.
        0
        S ve kadim dostu j
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster