/i/Kız Meselesi

  1. 1.
    +14 -1
    dıbına kodumun evladı ne alakası var. Içe kapanık büyüdüm, 5 6 yıl çok ağır sosyal anksiyete bozukluğu yaşadım, çıkalı bir kaç yıl oluyor. Hayata döneli de bir kaç yıl oluyor.
    Platonun mağarasından çıkmış gibi hissediyorum sosyal ortamlarda vs.

    Refleks olarak uzak tutuyorum kendimi, bunu da olay yaşandıktan sonra fark ediyorum. Güzel tatlı bi kız bulmuşum yardım istiyorum huur çocuğu seni. Kızarmış soğana ekmek banarak büyümüş adamım zaten. Cebime 1 gece kotalı 20k para koy yarısını harcamayı beceremem evet bilmiyorum utanmıyorum.

    Ne gibi bi muhabbet başlatmalıyım bu kızla mesela ? Daha öncesinde 1 kere 1 kızla 80 darbesini tartışmak istemiştim başarısız olmuştum .d
    ···
    1. 1.
      +16
      Yok aga o olmamis iran islam devrimini fln tartisin la 😃 la oglum bu kdr buyutme dusundugun muddetce buyuyecek git konus sapik gibi yanina gidip kambur sekilde elin havada sey tanisabilirmiyiz desen ne komik olurdu la zuhhhahahahsha😃😃😃 tm bole amg git konus tanismak istedini sole kimse seni terslemez o da senden adim beklio buyuk ihtimal apartman bosluna fln kistir gerisi sende emmican 😃 heycani kacmasin herseyi yazmayak .
      ···
   tümünü göster