/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +1 -3
    Tabii ki de paralı erkek seçmeleri en doğal içgüdüsel bir davranıştır.
    Gelin size anlatayım.

    Etrafındaki tüm kızların sizinle yatmak istediğini düşünün ve istediğiniz süre boyunca sizinle yatmaya devam ediyorlar.
    Siz yeter istemiyorum diyene kadar.

    Birde bu kızların zengin ve sizi istediğiniz çoğu yere zütürüp cebinizden beş kuruş para çıkarmadan gezip eğlenmenizi sağladıklarını düşünün.

    Tabii doğal olarak nasıl olsa o durumu pek de iyi olmayan kızlar yerine zengin ve size istediğiniz çoğu şeyi alan kızları tercih edersiniz ve ne zaman isterseniz tekrar durumu olmayan kıza döndüğünüzde hemen hicbirsey olmamış gibi kabul edilip yattığınızı düşünün gidebildigi yere kadar zengin ile takılıp yeni bir zengin bulamayınca ciks ihtiyacınızı gidermek için tekrar o durumu olmayan kıza dönersiniz.

    Ben herkesle yatardım demeyin eğer her önünüze gelenle yatarsaniz huur damgası yersiniz unutmayın.

    Yurt dışında kızların çoğu erkekle yatmalarinin ve paraya değer vermiyormuş gibi gozukmelerinin nedeni huur damgası yeme korkusu olmadıkları içindir.

    Eğer Türkiye'de birgün huur damgası kalkar ise kızlarda rahatlayıp çoğu kişi ile ilişkiye girebilir. Bunu ilk olarak biz yapmalıyız tabii ki herşeyi karşımızdaki insanlardan beklememeliyiz yarın birgün kızınız olduğunda ona birden fazla erkekle yatmanın normal olduğunu aşılamamız gerekiyor ki bundan sonraki nesilde buna alışsın ve bu böyle devam etsin.
    ···
   tümünü göster