/i/Devlet

  1. 1.
    +6 -2
    Puhahahhaha cahap ın atarkcü olduğunu kim söyledi? O cahap 2017 de öldü. Şimdi selocu, başa geçmek için batı ne isterse onu yapmaya hazır bir cahap var.

    Kim atatürkçü?

    Kıbrısa davet edildiği halde batıya cici gözükmek için gitmeyen basknları mı?

    Ülkede 2015 te o kadar bomba patladığı halde, ypg az daha akdenize ulaşıcakken, abd binlerce tır ypg ye silah veriyorken 2017-2019 deki operasyonlarda batıya sakso çekme niyetine bizim suriyede işimiz ne? Biz napıyoruz suriyede diyen adam mı? Ayrıca bu adam biz hem suriyeden çekilicez (ki orda ypg özerklik ilan edip sonra peşmergeyle birleşip anamızı gibsin) diyip suriyelileri geri göndericez diye kendi ile çelişen kişidir. Tsk suriyeden çıkacak ve 5 milyon adamı hadi git dicek. Adamlarda gidecek. Vallaha dalga geçiyorlar. Artık bunn başa geçmek için her taku yapacağı belli oluyor.

    libyaya az daha mısırdaki sisi den beter olacak bir adam başa geçecekken, türkiye libyayı kurtardığında bir kez daha batıya boşnak saksosu çekme adına ne işimiz varmış libyada diyen adam mı? Bu arada bilmeyenler için sisi den önceki adam aklı başında türkiye ile anlaşma yapmaya meyilli bir adamken sisi başa geçip sorgusuz sualsiz türkiyeye baş düşman kesilip fransa ve yunanistanla anlaşma yapan bir başkan.

    Daha bu çok uzarr
    ···
   tümünü göster