1. 26.
    -1
    Liberalleştirici rahatsızı senin için ayrı özel bir entry girip resmiyete bindirmek istemem ama daha iyi görülmesi için bu şekilde yapıyorum.
    Şimdi söyle bana sen bu kadar yardımsever biriysen niye bu sözlükte 9 yıl önce yazılmış başlık için zütünü yırtarak ateşli ateşli dolandırıcı ilanı yapıyorsun?
    Eğer dediğin gibiyse git ve dolandıracak duruma sok kendini ve sahte whatsapp konuşmaları felan yerine resmi bir evrak göster buradaki insanlara?
    Senin 'kanıt' olarak nitelendirdiğin görselleri 7 yaşında çocuk play store'dan 10mb'lık 'sahte whatsapp-instagram-anasının amı' indirerek oluşturabilir.
    Yahut yine burada kendini paralamak yaygara yapmak yerine bu dediğin züt gibme olayına kadar hakim olduğun, inceliklerini bildiğin tarikatı bilirkişi olarak davaya ver ve herkesi bu dertten kurtar?
    Yahut insanların kandırılmasını felan uğraşma da git 200 lira verip afrikada bir su kuyusu açtır da hayat kurtar?
    Milyon tane seçenek varken inci sözlüğe gelip bu gibimsonik konuşma tarzıyla soru işaretleri yaratabileceğini felan mı sanıyorsun sen?
    Bir arkadaş senin iflah olmayacağından bahsetmiş ama sen kendini bile kontrol edemeyecek kadar aciz bir durumdayken şuan, başkalarının kontrolüne fazla açıksın bana kalırsa...
    Şimdi git ve yaşadığın cehenneme devam et yahut gel de benim sıfır kanıtla yaptığım, mantıklı görülen ama aslında çok basit ve açık gerçeklerimi çürüt?
    ···
   tümünü göster