/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 26.
    +3
    Ailem beni zorla spora yönlendirdi, zorla basket ve yüzmeye gittim. Lakin ilgim olmadığını görünce çok da diretmediler. Ben odama kapanıp pcde oyun oynamayı severdim. Bu ilgiyi üniversiteye de taşıdım.

    Yaklaşık 5000 saat cs go oynadıktan sonra hile hurdasız faceit lvl 10a ulaştım. Flipsid3 tactix adlı daha önce çok kez major oynamış bir takım elemanları ile tanıştım. Lakin ailemi bu işten para kazanabileceğime ikna edemediğim için ailemden ekipman alabilmek için yardım alamadım. Aynı dönem karşı siyasi görüşten bir kızla birlikte olduğumu öğrendiği için ailem tamamen finansal desteği kesti. Ben de hesap boostlayarak geçimini sağlamaya başladım. Bu olaylarla birlikte takımdaki elemanlar ile bağım iyice azalmışken üstüne flipside tactix NAVIye transfer edilip takım kapatıldı. Böylece toplam 8000 saat harcadığım ve profesyonel olarak yapabileceğim bir aktiviteden ailem sebebi ile mahrum kaldım.

    Şimdi bir bankada it tarafında çalışıyorum. Yine bütün gün PC başından oturuyorum. Hiç bişey değişmedi. Aynı emekle daha az kazanıyorum, ve yaptığım işten nefret ediyorum. Ailem mutlulardır umarım.
    ···
    1. 1.
      0
      Panpa oturarak iş yapmak tembellik bence, umarım spor da yapıyorsundur
      ···
   tümünü göster