/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +2
    Nilgün Marmara ile.
    ···
    1. 1.
      +1
      Zaten depresyona meyilli bi insanım. Nilgün Marmara ve türevlerini okusam intihar ederim amk. Bu duygusallık bana iyi gelmiyor. Benim kimyamı bozuyor.
      ···
    2. 2.
      +1
      Ben öyle düşünmüyorum. Evet, yaklaşımları biraz pesimist gibi gelebilir ama aynı zamanda vuran fakat yerlere sermeyen bir tarzı var. Onun içindeki destansı boşluk, onun derdini anladıkça benim içimi dolduruyor. Frida Kahlo ile de paralel çok yönü var. Hatta reenkarne bir durumları olduğunu bile düşünüyorum.
      ···
    3. 3.
      0
      Frida kahlo nickini neden aldığım konusunda hiçbir fikrim yok…. Nilgün Marmara ile çok benzeşiyoruz bu sebeple bana kendi acılarımı hatırlattığı için benim içimdeki boşlukla onun içindeki boşluk birleşip devasa bir boşluk yaratıyor seninkinin tam aksine:D
      ···
    4. 4.
      +1
      Bence Frida Kahlo nicki anlattıklarına paralel olarak isabetli bir seçim olmuş * Sen öyle deyince keşke o zamanda, onun dediği gibi acılarını anlayabilen biri olsaydı demekten alamadım kendimi. Bu son böyle olmayabilirdi. Her neyse; hissettirdiklerinin yaptırımlarından bağımsız olarak onun acılarını hissediyoruz. sende öyle bende böyle etki yapıyor ama onu anlayabiliyoruz. Umarım o yorgun ve güçlü kalbi bunu hisseder.
      ···
    5. 5.
      +2
      Bu ne aq eksi sozluk mu bura am got meme seviye dengelendi
      ···
    6. 6.
      0
      Ne diyonuz emuğa goduklarım
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster