/i/Tespit

  1. 1.
    +21 -1
    valla sıkıntı ıq da değil ağlaklıklarında. Bunların bitmek bilmez mağduriyetleri siyasal islamcıyla bile yarışamaz. içinde kürt geçen olumlu bir cümle kursan bile ne yapar eder olumsuza yorup alınırlar. Bunu ekşide çok net gözlemleyebilirsin.
    ···
    1. 1.
      +13
      Aynısı Amerika'da Zencilerde var. Mesela zenciler beyazlara göre daha güçsüzdür desem ki bilimsel olarak öyle bana ırkçı diyeceklerdir.

      Edit:@seekish Benim eminliğimin bir önemi yok bu bilimsel bir gerçek. taksörlük gibi dövüş sporlarında zencilerin iyi olmasının nedeni vücutlarının çevik olması ama strongman gibi güç gerektiren sporlarda beyazlar domine eder. Zenciler koşu ve taks gibi hız gerektiren slorlarda iyidir, beyazlarsa halter ve yüzmede iyidir. Dövüş eğitimi olmayan bir siyah ve beyaz dövüşse beyaz yener fakat eğitimlilerse siyah yener. 7 milyarın 7 milyarı da dövüş sporu bilmediğine göre beyazlar üstündür demek bilimsel bir istatistik olacaktır.
      ···
      1. 1.
        +3 -4
        Zenciler beyazlardan güçsüzmü ? Eminmisin pnp
        ···
      2. 2.
        +4
        Evet öyle ayrıca daha kısa boylular zenci ülkelerinde erkeklerin boy ortalaması 160 amk. bizim gördüğümüz zenciler niye hayvan gibi dersen bu zenciler Zamanında beyazlar tarafından çok kötü şartlarda gemiye bindirilip Afrikadan Amerikaya zütürüldüler ve sadece en güçlüleri hayatta kalabildi
        ···
   tümünü göster