/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +5
    nişan atmış kız eğer iyi biriyse, anlaşabiliyorsam, cümlelerimi çarpıtmıyorsa, maddiyatçı değil ise önceden defalarca sevişmiş bile olsa paragöz bakireye tercih ederim. bunu yaşadığım toplumun birtakım değerlerine sahip çıkan biri olarak söylüyorum. bu o değerlerden biri olmamalı kanımca. ayrıca manken gibi kadınlardan asla tahrik olamadığım için fazla güzellik de aramam. yine de ikisiyle de evlenmeye pek sıcak bakamıyorum. fakat bunun sebebi nişanlanıp ayrılmış olması veya daha önceden başkalarıyla sevişmiş olması değil benim fıtratım ve yaşayış tarzım.
    ···
    1. 1.
      0
      Manken gibi kızlardan etkilenmiyosun çünkü o manken gibi kızın paralel evrende bile sana düşme ihtimalinin koca bir sıfır olduğunu biliyosun amk un tipsiz ezik ucubesi1😇
      ···
      1. 1.
        0
        güzellik göreceli bir kavram. sen mankenleri güzel olarak addedebilirsin ama ben addetmem. buradan hareketle benim güzel olarak addettiğin kadınların bana bakmayacağına dair bir inanç beslemeliydim ve bu beni asıl manken gibi kadınların bana bakabileceği sonucuna zütürürdü. ne demek istediğimi pek kelimelere dökemedim belki fakat senin söylediğin bir paradoks. ben manken gibi derken güzel demek istemedim. kaldı ki cinsel zevkleriyle alakalı olarak oturup hayatın kendisine ne getireceğine dair bir muhakeme yapıp da herhangi bir sonuca varan yoktur
        ···
      2. 2.
        0
        Çok şeyapma manyak olursun
        ···
      3. 3.
        0
        yok kendi halimdeyim. bolu'nun yemekleri güzeldir bu arada genelde şehir dışına çıkarken oradan geçerim ama genelde fazla kaza olduğunu duyarım. küçük de bir il ama bolulu pek bir tanıdığım olmadı.
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      0
      ayrıca bolu demişken belritmeliyim ki bolu belediye başkanının da ırkçı söylemlerinin bolulularda bir karşılığı olması üzücü. bunu da belki farklı bir tartışma konusu olur diye ayrı bir yere yanıt olarak gireyim. "out of content"
      ···
   tümünü göster