/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +3 -1
    bu iş daha önce de başıma geldi ve benim açımdan en riskli pozisyon doggy.
    o esnada kızla yüz yüze iletişimim kesiliyor. kız da eğer belini köpek sürüsü görmüş kedi gibi kamburlaştırıyorsa aha diyorum kopacağım gene. sonra o yabancılaşma başlıyor. sanki aksiyonda olan ben değilim gibi.
    sonra olaydan kopup başka düşüncelerin peşinden gitmeye başlıyorum. o esnada pompaya devam ediyorum. ama, hani derste ilginiz kaybedersiniz de bir anda derse odaklanmak yerine bir düşüncenin arkasına takılır ve ortamdan uzaklaşırsınız ya. işte o hesap.

    bu defaki kızı o kadar fazla idealize etmiştim ki, nihayet benimle olmaya karar verdiğinde yaşadığım coşkuyu tahayyül dahi edemezsiniz. ama gene oldu.

    aslında doggy fena pozisyon değil. kadının hafif nemli sırtının ışıkta parlaması, sizinle ritme girip sizle uyum halinde onun da ileri geri hareketlerle sürecin bir paydaşı olması... bunlar çok hoş şeyler.

    ancak yüz yüze iletişimi kestiğim anda bir anda odadaki ikiliden ayrılıp kendimi dışarıdan izlermiş gibi oluyorum. öyle olduğu anda da tadı kaçıyor sürecin. karşılıklı zevk sürecinin dışına çıkınca ve anı yaşamak yerine düşünceler arkasında savrulmaya başlayınca da boşalmak mümkün olmuyor.
    bu aşamada kız da sinirlenmeye başlıyor. erken boşalmak kötü mü sanıyorsunuz? bir de yüksek kalibreli bir tarrakla yarım saat pompa yaptığınızı düşünün. kız zamanla kurumaya başlıyor. o da süreçten kopuyor.

    bir gözlemim de zor getirdikleri ya da getiremedikleri erkeklerle kızlar yeniden beraber olma konusunda isteksiz oluyorlar ki bu gayet anlaşılabilir bir durum.

    sanırım pek çoğunuzun ilk aklına gelen şey "fazla master yapmazsan bu sorun da olmaz" tarzı bir şey olacak. ancak böylesi bir saçmalık pek ala 1 haftalık cinsel perhizden sonra da oluşabiliyor.

    anglosaksonların deyimiyle "too many thinking spoils the s e x".

    bu sorunun çözümü ile ilgili 'doggy yapma o zaman' dışında önerileriniz varsa öğrenmek isterim. doggy, missionary, 69 falan filan... pozisyondan farklı olarak bir anda süreçten koptuğunuzu hissettiğiniz oldu mu? nasıl üstesinden geldiniz?
    ···
   tümünü göster