/i/Tespit

  1. 1.
    +7 -2
    Beyler böyle bişey olabilir bence. Önce gibilen tarafta olanlardan bahsediyorum. Bazı çocuklar okul çağında ciddi zorbalığa uğruyor hatta tacize bile uğruyorlar ama çaresiz da kalıyorlar kimse bu zorbalığa ses etmediği için ve çaresiz kaldıkları için bir yerden sonra hayatta kalma güdüsü ile ses edemiyorlar. Tam teslimiyet oluyor.

    Bir yerden sonra onlara zorbalık yapan kişilerin güzel kızlarla takıldığını görmeleri ile bu zorbaların üstün olduğuna inanıyorlar ve onların daha erkek olduğunu düşünüyorlar. Hatta bu zorbaların karşısında kendi erkeklikleri sönümleniyor. Bu zorbalık ergenlik döneminde olmuşsa daha da etkili oluyor sanırım çünkü tam da cinsel gelişim dönemine denk geliyor. 31 çekerken bile bu zorbaların kendilerine yaptıkları aklına geliyor. Böylece bundan zevk alır noktaya bile geliyorlar.

    bu kişilere hiç bir kız bakmıyor. Çoğunun neredeyse hiç karşı cinsten sevgilisi de olmuyor. Fiziken de yetersizler. Çoğu zayıf ve güçsüz ama biraz da kadınsı vücutları varsa bingo. işte size kendini gibtirmek isteyen bir kişi. Erkekliğinin sönümlenmesi ve kendisine zorbalık uygulanması yaşam tarzı haline geliyor. Burda cinsel zevki veren şey aşağılama. zütünü gibtirmek değil.

    giben tarafa bakacak olursak onlar da zamanında zorbalık yapan kişiler. Karşılarındaki kişilerin yaptıkları zorbalık karşısında çaresiz kalması da onlara haz veriyor. Onları kadınlardan çok bu kişiler daha erkek gibi hissettiriyor. Böyle olunca onlar da bu erkek gibi hissetme motivasyonu ile cinsel zevk alıyorlar. Genelde fiziken güçlü oluyolar ama olmaya da bilirler.

    Bu yazdıklarım sadece bi gözlemden ibaret ama yazdıklarımı destekleyen şeyler ise sissy hypno denen şeyler. Görsellerde bunları aratırsanız görürsünüz hep de dediğim gibi yazılar var. işte sana zorbalık yapan kişi artık senin gibicin bundan sonra onun gibi önünde eğileceksin gibi gibi yazılar var.
    ···
   tümünü göster