/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 51.
    +1
    Benim de başımdan şöyle olaylar geçti: Adam 2 yıllık arkadaşımken tiyatroda yardıma ihtiyacı olduğunda koştuk son gün gelip bize siz olmadan da biz hallederiz siz kimsiniz edebiyatı yaptı.
    2 yıl sonra kanser oldu 2-3 defa 1.5 saatin üzerinde yol gittim Biraz toparlayınca muhabbeti kesip sosyal medyadan arkadaşlıktan çıkardı.

    15 yaşımdayken arkadaşım dediğim insan hoşlaştığım kızla aynı odaya gözümün önünde girdi, yancısı da binliğine durmadan yanımda muhabbetini yaptı.

    18 yaşımdayken 2 yıldır muhabbetim olan benim için okul değiştiren kız arkamdan gelip o benim yaptıklarımı anlayamaz o mal gibi sözler etti. Gözümün içine baka baka başkalarıyla flört etti.

    Aynı yıl kimsenin adam yerine koymadığı çocuğu 3 yıl adam yerine koydum, sattı gitti.

    2020 de beri sıkıntılarına yardımcı olduğum, pgibolojisine yardımcı olduğum insan, ödevini çaldırdığında ödevini geri alması için gece 3'e kadar uğraştığım insan hayatı 1 gram düze çıkınca muhabbeti kesti.

    Bunları anlatırken üzülüyor muyum? Hayır alakası bile yok gülüp geçiyorum çünkü bu insanların safını öğrenmiş oldum. .benim şahsi düşüncem bu insanlar bana 1 zarar verdiyse kendilerine 10 zarar verdiler çünkü artık güvenebilecekleri insan sayısını azalttılar. Banker Bilo filmini hatırla.
    Şahsen bu insanların iç yüzünü tanıdığım için daha mutluyum çünkü ona göre yaşıyorum ve bunlar bana birer tecrübe oldu.
    ···
    1. 1.
      0
      Panpa sana da geçmiş olsun. Hayatın boyunca hep böyle adi şerefsiz insanlarla karşılaşacaksın. Sakın onlar gibi olma.
      ···
    2. 2.
      0
      Eyvallah kanka.
      ···
   tümünü göster