/i/Tespit

  1. 1.
    +1
    bilen bilir anakin skywalker aşkının ve nefretinin peşinde ömrünü feda etmiş bir ülkü devidir.
    buna karşın jedi konseyi ve en başta da obi-wan kenobi denen muallaklar hatırsız gönülsüz vefasız bir taifedir.
    anakin bunların her başı dara düştüğünde koşmuş yeri gelmiş hasta anasını bile ziyaret etmeye gidemeden o clone savaşı senin bu clone savaşı benim gençliğini davası uğrunda harcamış bir yiğit. bir gün olsun of demedi bu adam.
    gel gelelim anakinin anası bodur insanlar tarafından kaçırıldığında bir tane jedi hologramdan açıp da bir geçmiş olsun dememiş aksine anakin yiğidim intikdıbını alınca "sen karanlık tarafa meylettin hede hödö" diye zırvalamışlardır. ne usta yoda ne usta windu alayı kahpe evladı. zaten baştan çekemediler yiğidim anakinin gücünü.
    lan adamın anasını direğe ters bağlamışlar kim bilir günlerce neler yaptılar kadıncağıza. sonuçta züt tarafı açıkta elleri bağlı insanın aklına herşey geliyor allah muhafaza.
    neyse... neydi amk bu anakinin suçu? bi kızı sevdi başına gelmedik kalmadı. bir tek senatör palpatine sahip çıktı lan bu adama. biriniz oğlum bir ihtiyacın bir derdin var mı diye sordunuz mu lan? anca kuru kuru güç seninle olsun bilmem ne.
    bu arada luke da babasının intikdıbını alacağına yok demokrasi yok halkların kardeşliği tırıvırı yapan solcu bir bin kurusuna dönüştü o da ayrı mesele...
    ···
   tümünü göster