/i/Tespit

  1. 51.
    +7
    18-Eski sovyet ülkelerinde hırsızlık , ufak hesap peşinde olmak çok normal birşey hatta siz bu işlere ortak olmayınca yada tenezzül etmeyince sizi salak zannetmektedirler.

    Gene çalıştığım bir gemide buğday yüklüyoruz geminin sağına soluna vinçin yanlışlıkla döktüğü buğday artıkları oluyor bunlarıda bizim bu azeriler topluyorlar çuvallara koyup rusyada satıp bunun karşılığındada adam başı 1 bira yada yiyecek birşeyler alıyorlar. Tabi bu işi benden gizli yapıyorlarki ben şirkete bildirmeyim diye bende uyanıyorum ama gözümle görmediğim için açıkcası umursamıyorum.
    Bir gün kamaramda dinleniyorum işlerimi yapmışım kamara telefonum çaldı ikinci kaptan kamarasına çağırıyor bende acil bir iş var zannettim hemen gittim.

    Bizim bu azeri ikinci kaptan uzun masasının başına oturmuş önünde 8-10 tane aynı bimin kasada satılanları gibi çikolata. Sahneyi scarface önünde deste deste dolarlar olduğu sahne gibi düşünün bu ikinci kaptanda aynı özgüvenli şekilde dandik çikolatayı önüme fırlattı al bu senin hakkın dedi.

    Bende bir anda sinirlendim bu ne dıbına koyum dedim.Al senin hakkın iş yaptık ya dedi.Ben tekrar bu ne dıbına koyum dedim lavuk senin hakkın lafını tekrarlayıp duruyor. Dedim benim 30 yaşın var ben çocukmuyum bir daha beni böyle şeyler için kamaramdan çıkartma dedim.
    Oda tamam o zaman almıyorsan bu senin payın buzdolabına koyuyorum bak diyor.
    Ne diyorsun sen ya dedim çıktım gittim kamaradan.

    Lavuk sanki usd destesi paylıyor oturmuş masanın başına önünde dandik çikolatalar önüme çikolata atıyor .Daha ne düşmüşlükler kalem çalanlar bant çalanlar oda bir dahaki yazımda .
    ···
    1. 1.
      +1
      Soluksuz okuyorum panpa takipteyim ben devam et
      ···
   tümünü göster