/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +68 -10
    Demi huurun evlatları sizi. Düşündünüz ki açılımdı saçılımdı, ergenekondu balyozdu derken bunlar sindiler, artık ne desek hükümet düşmanlığı nedeniyle bizim arkamızda dururlar diye düşündünüz demi? Bak bak yannanıma durdular. Bilmiyor muyuz sizin ne mal olduğunuzu lan. Ana muhalefet ittifakı diye önümüze eski siyasal islamcıları koyacaksınız, terör sempatizanlarına, irticacılara, ab'ye öpücük atacaksınız, bize öfkemizi yutturup helalleşmeye oturtmaya çalışacaksınız, en önemlisi de ağzınıza TÜRK kelimesini almaktan bile çekineceksiniz bizde sizi destekleyecez he? Ne güzel memleket dıbına koyayım be!!!

    Bundan sonra tek yol Zafer! 10 yıl sonra Türk vatanında arap yöneticilerin olduğu, federasyonlara bölünmüş, güneydoğusunda pkk'nın yerel gücü oluşturduğu bir özerk kürdistan kurulmuş, Atatürk portrelerinin indirildiği kurumlarında sarıklı memurların arapça konuştuğu bir Türkiye görmek istemeyen arkamızdan gelsin! Köprüden önceki son çıkıştayız UYANIN LAN ARTIK!

    Unutmayın Türk budunu her zaman %2'lerin budunu olmuştur. Azınlığız diye korkmayın. Onların slogancı 1000 müridine bizim aklı hür, vicdanı hür 1 bireyimiz bedeldir!

    Vatan evlatlarına gelsin: https://www.youtube.com/watch?v=J1N73Hmvq8E
    ···
   tümünü göster