/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 26.
    +15
    Şerefli bir erkek karısının onurunu ucuz bir huur ile lekelemez. Karının, varsa çocuklarının yüzüne nasıl bakacan böyle bir şey yaptıktan sonra?
    ···
    1. 1.
      -1
      Cocugum yok henüz ama eşin yüzüne bakma mevzusunda o kadar haklısın ki zaten ben de aynı cevabı kendisine verdim. Adamsın falan dedi ertesi günü söyle yalarım böyle sokarsın karı manyak azgın ve fantezili. Ateş beni cagiriyor dostum
      ···
      1. 1.
        +9
        giberim azgınlığını amk karın aynısını sana yapsa tepkin ne olurdu lan? Deseki "kocacım ofisteki bir eleman geldi şöyle sokarım şöyle yalarım dedi, dıbımı okşadı bende verdim." diye ne düşünürsün? Ya da kadının yaptıklarını açıkça karına söyle gitsin o ağzının payını versin aşuftenin.
        ···
      2. 2.
        +8
        Karısı aynısını yapsa gururundan intiharı bilr düşünür ya da kadını döverdi mk
        ···
      3. 3.
        -4
        Oow sağlam empati. Vazgeciren cinsten. Ama hala söz veremiyorum gibebilirim. Daha doğrusu o beni gibebilir. Hehe
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      0
      Ağa diyorum ya kendi iradene güvenmiyorsan karınınkine güven. Ona söyle tacize uğradığını delikanlı kadınsa yapacağını yapar. Bak ciddiyim geç olmadan karına söyle.
      ···
    3. 3.
      0
      Ulan nasıl söyleyeyim. Onu hiç yapamam. Sen ne yaptın da bu yüzü aldı senden diye arada ki güveni hiç ederiz taktan yere.
      ···
      1. 1.
        +6
        ağa ne güveni hiç etmesi onurunu kaybetmenin eşiğindesin. Belli senin iraden o orosbuya karşı koyacak kadar sağlam değil. Seni ancak karın kurtarır. Hem onu birazcık seviyorsan tacize uğradığını söylemek boynunun borcudur. iş yerinden bir arkadaşın karını taciz ediyor olsa sen yaşadıklarını sana anlatmasını istemez miydin? Bu sende güvensizliğe mi sebep olurdu yoksa karının dürüstlüğünü ve sana bağlılığını taktir mi ederdin?
        ···
      2. 2.
        +1
        Yeter bu kadar empati. Haklısın. Ben hallederim.
        ···
      3. 3.
        +4
        umarım doğru olana sevk etmişizdir panpa. Sen söylemeye çekiniyorsan senin dertleştiğin bir arkadaşınmış gibi yengeyi arayıp "yenge senin adamın şöyle şöyle bir taciz durumu var, yanlış anlamandan korktuğu için sana da söyleyemiyor." diye olayı anlatayım. Hiçbir binliğim yok ama bana güvenmezsen de realden bir arkadaşına yaptır bunu
        ···
      4. diğerleri 1
    4. 4.
      0
      He amk. Dur buraya yazayım numarayı hatta
      ···
      1. 1.
        +2
        panpa dediğim gibi ben neysem onu söylerim sözlükte bile hiçbir trollüğüm, binliğim yok. Özelden olayın detayını anlatıp ne diyeceğimi söyleyebilirsin. Arayıp ben kocanızın internette dertleştiği bir arkadaşıyım şöyle bir sıkıntısı var günlerdir kendini yiyor diye anlatırım. Veya dediğim gibi bana güvenmiyorsan realden tanıdığın bir arkadaşına yaptır bunu. Ama şimdi pm den bana ulaşıp dc'ni falan verebilirsin.
        ···
      2. 2.
        +2
        ilgin için teşekkür ederim güzel panpacım. Dcim yok. Ama halledecegim ben icini ferah tut.
        ···
      3. diğerleri 0
    5. 5.
      0
      Karına söyle diyince çok güldüm lord
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster