/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +4
    pampalarım güzel konuşmuş genel olarak. Kızın ilgisi varsa sağır sultan bile duyar amk. O yüzden başta biraz olta atarsın ki aslında oltaya bile gerek yok eğer mesajlaşırken ya da yüz yüze buluştuğunuzda konu konuyu açıyorsa ve konuşması sürekli sen devam ettirmiyorsan gelecek vaat ediyor demektir. Tabii kız sana ilgili olsa bile sen davar gibi davranıp kızı kendinden soğutabilirsin. Burada işte çok üstüne titrememek önemli kızın. Basit şeyler bile önemli. Mesajlaşırken 3-5dk sonra yazma amk. Özellikle gün içinde. Akşam belki biraz daha seri yazarsın orası ayrı ama genel olarak çok atlama mesajlara. insta falan kullanıyorsan oradan da takipleşiyorsanız biraz muhabbet ilerledikten sonra konuştuğunuz konularla ilgili bir şeyler görürsen at kıza. Bak bakalım kız sana da atıcak mı.

    Ayrıca ilk günlerde şunu kesin yap bak. Kızla gün içinde konuşuyorsun akşam oldu diyelim yatma saatin geliyo kız sana attı en son mesaj. Heh cevap verme. Yarın sabah kalkınca, uyumuşum kusura bakma de sonra o mesaja cevap ver sonra tekrar devam konuşmaya. Konu bitmemiş olur daha doğal olur genelde böyle yapınca başlarda. Sürekli de yapma tabi aq.

    Arada baktın sen mesaj atmadan atmıyor ya da sırf sen konu açıyorsun, konu tıkanınca bekle amk. Baktın atmıyor gibtir et. Gerisi sana kalmış ya friendzone la ya da koy zütüne. Baktın dayanamadı attı o zaman şansın yüksek yine konuşmaya devam. Mesajda bazen soğuk davranıyor olabilir insan her zaman mesajlaşmak istemiyor ya da hayat bu amk kötü bi gün geçiriyor olabilir onlara çok takılma genel olarak olumlu bi hava varsa kafanda devam. Çok uzatmadan yüz yüze bi buluş bak bakalım kız gerçekte de ilgili mi ya da nasıl bir karakterde birisi muhabbeti nasıl falan.

    Sakın bağlanayım deme amk hayatı kendine zehir edersin. Yok bana niye geç cevap verdin kimlerle konuşuyorsun işlerine girme moruk. Kız bu amk günde yüzlerce insan yazıyor hele bi de eli yüzü düzgün ya da az fiziği güzelse ve de açık giyiniyorsa daha ne olsun. Tek konuştuğu kesinlikle sen değilsin. En senin gibi çok kişiyle konuşur. En azından ciddi olmasa bile vakit geçirmek için. Benim konuştuğum kız böyle yapamaz dersen kendini yer bitirirsin. He manita olunca gerisi sana kalmış tabi kaşar değilse konuşmaması lazım ama en azından flört aşamasındayken kızdan sakın sadakat bekleme amk. Seni elinde oynatır arkadaşlarıyla arasında taşak konusu olursun.

    Kızın ortamından yakın arkadaşlarından ne tak yediği belli olur zaten. Kızla nerde tanıştın hangi ortam bilmiyorum ama cevaba göre daha çok şey anlatılır. Sen kendin ol olmazsa da olmasın kafasında ol. Zaten o özgüven olursa sende eziklik sergilemezsen kolay kolay ret yemezsin, elin yüzün düzgün olmak şartıyla.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      panpa sen bilgili birine benziyorsun yazdıklarının aynısını ben de biliyorum ama bir konuda cevap bulamadım rica etsem yardımcı olabilir misin?
      (bkz: çirkin kızlar yavşıyor ama sonra hemen bitiyor)
      sırf giberim diye düşünüp sokakta cirkin kızlarla tanışıyorum sohbet ettikten sonra cirkin kızlar numaramı alıyor. altı aydır 10 defa başıma geldi. anlamadığım nokta cirkin kızlar sonradan arkadaş olmaya çalışıyor.
      ben yavşayınca, kendilerini zorla gibecekmisim gibi garip tavırlara giriyorlar soğuyorlar
      mesafe koyuyorlar kaçıyorlar.
      amk bu tavırları sadece cirkin kizlar yapıyor niye yaptıklarını anlamıyorum.
      ama güzel kizlari kolayca ayarlıyorum.
      çirkin kizlardaki bu saçmalığın sebebi ne fikrin nedir?
      ···
   tümünü göster