/i/Günlük

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 151.
    0
    Üniversiteden mezun olalı bayağı oluyor. Okul bitti gecen ki bahsettiğim kpss ye girdim polislik barajını geçtim fakat okul yarım dönem uzadığı için sınava giremedim diplomadan dolayi. Su an 4 5 ay falan kaldı tekrar kpss ye. Bir daha girsem mi girmesem mi düşünüyorum.

    Ask hayatı da allaha şükür guzel gidiyor. Fakat köşeye sıkıştım okul bitti bir isim yok. Bir yerde çalışacağım fakat duzgun is yok evde oturuyorum 7 24. Askere gitmem gerekiyordu kac yil once o da var okul bitince tecilli bir sıkıntı çıkar mi cikmaz mi bilmiyorum. Evlenebilmek için işimin olması gerekiyor. Polisligi kazanabilir miyim bilmiyorum hiç çalışmadım fiziki mülakata. Kondisyonum 0. 2 yildir corona çıktı çıkalı spor salonuna gitmiyorum fizikten biraz çöktüm fakat bu pazartesi tekrar başlayacağım uzun bir sure bırakmayı düşünmüyorum sporu. 4 ay sonra polislik olmaz ise askere gitmeyi istiyorum ve istemeden de olsa askerde kalacağım başarabilirsem. (Bu 2.planim)

    Evdekilerle maddiyat yuzunden bi 10 gün önce bu zamana kadar etmediğim kavgayı ettim ve lafları işittim. Zaten sogumustum o orowpu çocuğundan iyice notrlendim artık hiç bir şey hissetmiyorum ona karşı. Aileci sorunlar hat safhaya çıktı. Benden yaşça kucuk kişilerin polis olduğunu görüyorum onlar için seviniyorum fakat kendim için de insan ister istemez üzülüyor bu yasta yapacak hiç bir şeyim yok. Arabam yok evim yok param yok sigara alacak parayı zar zor topluyorum. Sigara da çok içiyorum bırakmak istiyorum su anlık bırakamıyorum. 27.50 tl oldu içtiğim sigara. Ekonomi rezil bir duruma geldi ve benim kendimi ayakta tutabilecek bir isim yok cebimde param yok.

    Bu zamanda nasi ise gireceğim girince bir suru sıkıntılarla uğraşacağım ve bunun üstüne bir ton borç ile düğün yapacağım. Hepsini tek başıma yapacağım fakat bu beni çok zorlayacak. 4 ay sonra görüşürüz tekrar.
    ···
   tümünü göster