/i/Tespit

  1. 51.
    -7
    Ortak, iyisin hoşsun, bu başlığında da haklısın ama seninki nasreddin hoca fıkrası gibi, hani demiş ya, evine hırsız girmiş, ertesi gün komşular demiş, senin evin duvarları alçak, senin kapın sağlam değil falan, hoca demiş ki ya hep beni suçluyorsunuz, hırsızın hiç mi kabahati yok?

    Muhalefet bu ülkeyi yönetmiyor. Muhalefet cephesinin bölünmemesi lazım. Önce başımızdaki belanın gitmesi lazım. Geri kalan her şey ikinci mesele.
    ···
    1. 1.
      +4
      Ağa ne muhalefeti ne oy bölünmesi ben ne anlatıyorum sen ne anlatıyorsun. Ben izmir'in sokaklarında peşmergeler ellerinde paçavralar biji apo diye gezer hale gelmiş diyorum sen muhalefet bölünmesin falan bir şeyler anlatıyon. Neyse hadi dediğine göre cevap vereyim burada suçlu çözüm süreciyle bu işi başlatan hükümet zaten buna kimsenin itirazı yok. Ama muhalefet bunu bitirmeye uğraşacağına neden devam ettirmeye çalışıyor? Bildiğin 2.açılımın zeminini yapıyorlar şuan. Şimdiden arapça öğrenmeye başla bu sefer suri ve afganların da dahil olduğu ikinci açılımda derdini anlatırsın belki.
      ···
   tümünü göster