/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +18 -2
    arap binlerinin yaptıklarını izlediğimizde elimiz ayağımız dolanıyor 'ulan keşke şu arap binlere gününü gösterseler diyoruz' sonra birkaç baba yiğit çıkıyor bunlara cezasını veriyor; sonra bizim millet araplara cezasını verenlere karşı tepki gösteriyor, ben anlamadım gitti bu işi. istediğiniz yaşanıyor işte neden tepki gösteriyorsunuz?
    ···
    1. 1.
      +8 -10
      olum sen salak mısın? böyle organizasyonların ahlakiliği tartışmasını geçmek bir yana, 70lerde devlet tarafından 'komünisleri yok etmek için' desteklenen mafyadan ne farkları var bunların? kan ve şiddetin örgütlediği hiçibr şey iyi değildir, senin beynin de dahil buna amk geri zekalısı.

      bastilleden kacamayan adam
      ···
      1. 1.
        +8
        bana bir çözüm söyle dost 2023 seçimlerine kadar anamızın bacımızın zütünü görmemeye nasıl çalışacağız? daha o gün birkaç arap benim ablama bakmış, söylesene bu ibibiklerin bunları 2023 seçimlerine kadar yapmamasını nasıl sağlayacağız? tamam şiddetle çözmeyelim ama bir fikrin varsa bunlara karşı, söyle uygulayalım öyle hakaret etmekle olmuyor.
        ···
    2. 2.
      0
      https://www.youtube.com/watch?v=pVE_DOyoVao dinleminizi öneririm agalar
      ···
    3. 3.
      +1
      Aga ben senin mantalitene kızıyorum cümleye "arap binleri" diye başlıyorsun. Kafanda zaten faşizmin egemen olduğu bir dünya kurmuşsun.

      Benim çözüm önerim bellidir. Esad ile görüşülür, anlaşılır, Türk şirketlerinin desteğiyle suriyede kalkınmaya yönelik adımlar atılır ve Suriyeliler kendi evlerine döner. Burada ırkçılığa maruz kaldıklarından çoğu gitmek isteyecektir. Bir miktar Suriyeli elbette kalacaktır(tahminimce 300 bin falan) bu kişiler de işini gücünü kurmuş, zengin tayfa olur. Çeşitlilik iyidir. Bu kadar insan kalabilir.

      Afgan ve pakistanlıların gelişi bir hükümet faciası. Onlar suriyelilerden tamamiyle ayrı bir konu.

      bastilleden kacamayan adam
      ···
      1. 1.
        0
        doğru dedin
        ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster