1. 1.
    0
    Benjamin dıbına koduğumunun huur evladı o nasıl bir nick altı sil bunu bin kurusu pkk lı sensin amcık hoşafı dıbına soktuğumunun döl israfı seni
    4. Nesil abine saygılı ol yoksa bacının ve ananın dıbına ürküterek olmadı ağlatarak döllerimi boşaltıp sana kardeş yaparım.
    ···
    1. 1.
      0
      Ağlama senin çoluğunu çocuğunu giberim huur evaldı seni ağlama. Ben Peter benjamin parker ben adamın anasının dıbına ağ örer dişlerimle kadayıf gibi çekerim ben adamın anasının dıbına ağ atar kendime çeker giberim. Oraya gelirsem ananın eşeksudan gelinceye kadar giberim. O köylü huur ananın şalvarını 5 parçaya bölerim. Geleyim o köy sofrasında soğanı yumruklayarak yiyen babanın elinden ananı alayım 1 gecede hem öksüz hem yetim kal orpsunun oğlu seni.

      4. nesil huur çocuğu seni senin o milf ananı gözlerinin önünde ağar aksak tempoda, hicaz makamında gibeyim sen ve baban da sanat ayağına bana alkış tutun dıbına koydumun boynuzlu alagavatları sizi.

      Senin o ananı rakı sofrasında meze yaparım, senin o ananı meyve tabağı yaparım. Senin o ananın namusunu saklayıp o gavat babana sıcak soğuk diyerek buldurmaya çalışırım.

      Oraya gelip Atatürkün din ve devlet işlerini ayırdığı gibi ananın am dudaklarını ayırayım. Hz Musa gibi adamla o ananın bacaklarını 2 yana ayırayım huurnun çocuğu seni.

      PKKlı bin seni ananı alayım PKKnın kandildeki mağaralarında gibeyim ananın dıbına darbe yapayım.15 temmuz darbe günü sokağa çıkıp tankların önüne yatmaya gittiğinde gizlice gelip ananı gibeyim.
      CS oynayıp ananın dıbına C4 lurup patlatayım. Ananın dıbına molotof atayım yansın o ananın amcığı su veren itfaiyenin hortumunu gibeyim be gerizeklaı oç seni
      O elindeki çin malı telefonu ananın dıbına sokayım o telefonu veresiye kontürle arayayım zevkten 4 köşe olsun o huur anan.

      Sen benimle aşık atamazsın haddini bil
      Senin o ananı döverim, senin o ananı biçerim, senin o ananı keserim, senin o ananı tekmelerim, senin o ananı giberim giber. Git yan odada osura osura uyuyan ananı kontrol et kahrından öldü o huur anan sonra üstüme kalmasın.
      ···
    2. 2.
      0
      Made in Veled-ul zina
      Ne ağır bir kansız huur evladısın lan sen
      ···
   tümünü göster