/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +3
    madem karın satışta, ben de karını biraz eleştirmek istiyorum. eğer dediklerimi uygularsan fiyatı artar. şimdi ilk önce pozdan başlayalım, çok ucuz bir poz bu. o duruş, duckface poz, leş gibi. ilk önce foto çektirirken bunu dikkate alması lazım.
    ikinci olarak ruj seçimi yanlış, daha elit bir görünüm yakalamak istiyorsa pastel tonlarını tercih etmesi gerek.
    gözlerin rengi gayet güzel, ama göz makyajı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. çok basit duruyor.
    saç rengi ve ten rengi birbiri ile uyum içinde değil, saçların dibi gelmiş ve turuncu. karının teni esmer, bu rengi kullanmaya devam ederse sulukule çingenelerinden hiçbir farkı kalmaz. böyle esmer tendeki insanlar siyah ya da koyu kahverengi gibi tonları kullanırsa daha ağır bir görünüm yakalayabilir. üstelik bakımsız, dediğim gibi bir parmak dibi gelmiş.
    kıyafet seçimine gelirsek, karın sarkmış memelerine böyle derin dekolteli şeyler giyerse bu ucuz görüntüden hiçbir zaman kurtulamaz, e bu da satış fiyatını oldukça düşürür. belli ki yazın çekilmiş bir foto ama dekoltesini biraz daha kapatan şeyler giyerse hem ucuz görüntüden kurtulur hem de merak unsuru olur diğer erkekler için. bunun altında ne var diye düşünmeleri olası. e sen şimdi 269 tl biçmişsin, bunun bir sebebi de her şeyin ortada olması ve bakımsızlık.
    ama dediklerimi uygularsanız 2bine kadar yükselir fiyatı.
    ···
   tümünü göster