1. 301.
    0
    Oyunların çocukların gelişimi üzerinde etkisi oldukça büyüktür. Oyunlar sadece çocuklar için değil aynı zamanda büyüklerin gelişimi açısından da son derece etkili araçlardır. Özellikle ailece oynanan oyunlar aile içi iletişim güçlenmesine, aile bağlarının kuvvetlenmesine etkisi büyüktür. Aynı zamanda çocukların büyükleri ile olan paylaşımı giderek sosyal hayatına da yansıyacak ve çocuğun kendisi ile ilgili olan her şeyi ebeveynleri ile paylaşmasına sebep olacaktır.
    Aile içi iletişimi sağlamada kutu oyunları oldukça etkili araçlardır. Bu oyunlar ile hem kaliteli zaman geçirilmiş olunmakta hem de oyun oynarken öğrenmenin ve paylaşmanın hazzı yaşınmış olacaktır.
    Toligames bünyesinde barındırdığı birçok kutu oyunları ile her yaş gurubuna hitap etmektedir. Oyunun sihirli dünyası içerisinde yer alan lisanslı pırıl ürünleri ile minikler oldukça eğitici ve keyifli dakikalar yaşarken; büyükler akıl ve zeka oyunları ile kaliteli zaman geçireceklerdir. Toligames her yaş için oyun dünyası kapılarını sonuna kadar açmıştır.

    https://www.toligames.com/
    ···
   tümünü göster