/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +2
    Bunları düşünmeye harcadığın vakti direkt ilgilenmeye harcasan muhtemelen sen de gibebilirsin. Hani çok çok fakir değilsen, çok çok çirkin değilsen tabiki. Öncelikle çok yakışıklı veya çok zengin değilsen ilgi alanın mutlaka alkol olmalı, en basit yol bu maalesef. Önce bir iki kere gidip sadece gözlem yap, nasıl kadınları nasıl adamlar, nasıl ikna edip zütürüyor diye. Sonra alt derece kadınlardan başlayarak kendin yapmaya çalış. Zamanla başarılı olacaksın. Belki başlarda üç beş red yersin, çok nadir tokat bile yiyebilirsin ama şu halinden kötü olmazsın, bu nedenle rahat ve özgüvenli ol *

    Emin olun o kadınların da en az erkekler kadar ciks ihtiyacı var. Bir yerden sonra onlar da eli boş dönmek istemeyebilir evine, biraz şans ve istek ile örneğin istanbul'da , izmir'de veya Antalya'da her 3 geceden 1'inde bir kadınla beraber olabilirsiniz.
    ···
    1. 1.
      +1
      Haklı yorum. Lokasyonum antalya ve günümüzün günah şehri Antalya oldu. Yeni gelen 2001 2003 tayfa tavşan gibi gibişiyor. izmir mizmir dünkü çocuk kaldı.
      ···
   tümünü göster