/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    -10
    zafer partisi diye anıran eşşeklere diyeceğim tek bir şey var, ülkenin sorunu aha budur ben çözeceğim diyen partilerin arkasından gitmeden önce ülkenin gerçek sorunları nedir öğrenmek için doğru kaynaklara bi bakın. (bkz : cevheri güven , erk acarer)

    Zaten bu kadar taka batmış olmamızın sebebi süper zeki ecdatlarınızın duygusal kararlar vererek ülke yönetimine sürekli yanlış kişileri getirmeleridir ve unutmayın ki siz de onların çocuklarısınız. Duygularınıza göre hareket etmeye devam edecek olursanız sizin yaşadığınız sorunların aynısını çocuklarınız da yaşayacak. Kime anlatıyorum gerçi alayınız malsınız hakediyorusunuz aq!
    ···
    1. 1.
      +6
      SEN CiDDi CiDDi CEVHERi GÜVENi KAYNAK OLARAK MI GÖSTERDiN as:dASFÖDMASFDHKASGDJHAS
      ···
    2. 2.
      +2
      cevheri güven fetöcü gazeteci değil mi ya? onu kaynak olarak mı gösteriyorsun ahahaha
      ···
      1. 1.
        -2
        cevheri güven isterse anancı olsun, belgeli kanıtlı habercilik yapıyor, ülkenin iç durumunu sizin gibi geri zekalılar parti başkanlarından öğrenebileceğini zanneder sadece. Eğer delikanlyılsan bir tane videosu aç sonuna kadar izle, sonra dön o bağlı olduğun yavşakk parti başkanlarının ülke sorunu diye sana yutturduğu saçmalıklara inanmaya devam edersin, malsın çünkü
        ···
    3. 3.
      +3 -1
      Cevheri Erlik’in zütten girdiği eleman değil mi amk ?
      ···
    4. 4.
      -1
      boş insan sürüsü..
      ···
      1. 1.
        0
        az kararterin şerefin olsa öncelikle gazeteci ile ilgili yorum yapmadan açar yayınlarını izlersin, fetöcü mü değil mi taraflı mı tarafsız mı kendin karar verirsin. Ama sende o karakter o çap yok, sen peşinden gittiklerinin enayisi bir vatandaşsın, senin gibi dallamaların takip ettiği gibimsonik kanaat önderleri birisi hakkında "fedöncüymüş o gazeteci yağwww" demesi zaten yetiyor sana. Senin gibileri zaten gibmemek suç olmalı aq. Madem bu kadar takıksın fetöcülere aç bak bakalım fetöcüler hakkında yaptığı yayınlara ama sende o karakter o şeref var mı?
        ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster