/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +3
    bastilleden kacamayan adam dan Geleneksel tıraş tavsiyeleri...

    Tıraş kolonyası kısmı en iyisidir. Eyüp Sabri Tuncer no:3 yaz mevsimi için genelde tercih edilebilir. Arko tıraş kolonyalarını sakın almayın(mavi olan hariç). Kolonyaları da asla yüzünüze sürmeyin, kurutur ve cildi erken yaşlandırır.
    Yuma ile tıraş olmak her babayiğidin harcı değildir. Onu göğüsleyecek erkeklik seviyesi herkeste yoktur. Suratınızda her tıraş en az 1 kegib kanama oluyorsa siz pembe zütlü, çok bıçaklı jiletçi muallaklerdensiniz.
    Yüzde köpürtme için her tıraş fırçası uygun değildir. Tavsiyem domuz kılı veya porsuk kılı almanızdır. Biraz pahalıya gelir, fakat ömür boyu kullanırsınız.
    Tıraş sabunu mevzusuna gelince... Tıraş jeli veya tıraş köpüğü geleneksel tıraşın bir parçası kabul edilmez. Yeni model gibsok icatlardır. Gayler kullanır. En iyisi arko shave stick tir. Onun yerine tıraş kremlerini de deneyebilirsiniz. Hepsi ayrı ayrı hoştur.

    Modifiye

    Arko tıraş sabunu arko klagib yağlı kremle birleştirerek modifikasyon yapabilirsiniz. Tasta köpürtüyorsanız, köpürtme işleminden önce fırçanızı sıcak suya tutun ve ondan sonra mercimek tanesi kadar krem sürün. Sonra da köpürtün. Kıvamı çok daha iyi olacak, tıraşı kolaylaştıracaktır.

    (bkz: Bastilleden kacamayan adam)
    ···
   tümünü göster