/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 26.
    +2
    saat 12 civarında gittim marmaraya

    yanına gittim ellerimi uzattım sarılmak istedim bir an elleri kilitli şekildeydi

    ilgilenenler için pgibolojik bilgi: bu şekilde kapatılmış kollar zihinsel savunmanın bedene dışa vurumudur bu şekilde kollarını kilitlemiş bir insanla anlaşmanız ve uzlaşmanız zordur, uzlaşmak istese bile bedeni bu şekilde kiltili olduğu için bilinçaltının müdahalesi ile uzlaşmayı zorlaştırır.
    iknanın pgibolojisini okuyan panpalarım için: klik prrrr etkisinin değişik bir versiyonudur.

    O an bunu direkt olarak anladım ve erkek olarak talep eden kısım olmak istemiyorum, üstün kısım olarak kalmak istiyorum bu yüzden hiç zorlamadım ve beden dilimi en etkin şekilde kullandım bacağımın ağrısına rağmen dik yürüdüm kollarımı tamamen gösterecek şekilde tişörtümü katladım ve güçlü dik bir şekilde yürümeye gayret gösterdim, çünkü bir adım arkamdan geliyordu ve her şeyi analiz ettiğini anlayabiliyordum. yol boyunca böyle devam ettik sonra markete geçtim bir şey istiyor musun diye sordum. Hayır dedi, 3 5 bir şey aldım cips mips sonra eve geçtik.

    Annem yemek yapmıştı onu hazırladım ısıttım felan ekmek kola tepsiye koydum balkonda yedi yanında oturuyordum bende

    zihnimde biliyordum ki şu an o güven ve borç hissediyordu, insanın ilk evi giysileridir sonra da kendi evi gelir şu an evde ve benim yanımda olduğu için güvenli hissediyordu ve de benim balkonum gerçekten huzurludur manzaralıdır ve en önemlisi borç hissediyordu o bunu bilmese de hissediyordu çünkü yemeğini hazırlamıştım ona yemek ve sığınacak bir yer vermiştim, pgibolojik olarak o bundan epey etkilenmiş olmalıydı özellikle de bir kadın olarak. O an rahatladığını ve sakinleştiğini biliyordum sonra da başka bir ilkeyi devreye sokarak değişik bir manipülasyon denedim ona bir bileklik tarzı bir şey almıştım, ona verdim ve dedim ki rüyaya (kızı) verirsin mutlu olsun.

    Burada ki detay mutlu olsun dememdi çünkü her zaman banuya derdim ki senden önce rüyayı düşünüyorum çünkü onun mutluluğu senin mutluluğundan daha önemli bu haliyle onun çok hoşuna gidiyordu.

    Haliyle yumuşadı iyice, o an suçlu hissetmesini açıkça isterdim ama öyle bir şey hissetmediğini düşünüyorum.

    Balkonda bir süre oturduk çekirdek cips kola felan vardı istersen biraz oturalım konuşalım dedim.
    Banu: yok istemiyorum üşüyorum ben
    Atlas: pekala
    o an bunu dedim ve polodan aldığım bir tane kapşonlu vardı özellikle onu seçtim ve ona giydirdim

    Burada 2 önemli etken var pgibolojik bilgi ile ilgilenenler okuyabilir:
    Birincisi bir kaç tane kapşonlu var ama onları tercih etmedim çünkü marka giysiler giyindiğinizde karşınızda ki kişi otomatikmen sizi daha yakışıklı ve zeki görür daha ayrıcalıklı olursunuz.

    ikincisi ile ellerimle giydirmem oldu o an yüzünde kayda değer bir gülümseme oluştu, eğer ona verseydim bu gönülsüz veya mecburi olarak görülebilirdi ama o an böyle yapmam hem beni centilmen hem de onu çok düşünüyormuş gibi gösterdi.

    Sonra o yatağa uzandı
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster